Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Donaţii de 10.000 euro pentru Cristi. Campania continuă!

• de la reluarea campaniei de strângere de fonduri, din donaţiile făcute direct la redacţie şi în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă” s-au adunat peste 42.000 lei plus încă 460 euro, adică în total s-a ajuns la 10.000 euro • tratamentul lui Cristi costă 23.500 euro, de aceea facem apel la solidaritate şi invităm în continuare toţi brăilenii să fie alături de Cristi şi să contribuie cu orice sumă, cât de mică, la recuperarea sa • nu uitaţi, până pe 10 martie vă puteţi înscrie pentru a cumpăra cele 61 de reviste Stanford Magazine şi Harvard Magazine, în cadrul licitaţiei online “O şansă pentru tine, o şansă pentru Cristi”

 

Donaţiile pentru Cristian Filip au ajuns la 10.000 euro. Aceasta este suma care s-a strâns până acum, prin bunăvoinţa dumneavoastră, cei care nu aţi rămas indiferenţi la suferinţa lui şi aţi depus bani direct la redacţie sau în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”. Ne înclinăm în faţa generozităţii dumneavoastră şi vă mulţumim!

De la reluarea campaniei de strângere de fonduri, respectiv începutul lunii ianuarie şi până ieri seară, în conturile “Salvează o inimă” s-au strâns 31.537,07 lei şi 360 euro, la care se adaugă încă 6.749 lei dăruiţi de copiii de la Liceul de Arte “Hariclea Darclee” în urma Târgului de mărţişoare “Dăruieşte pentru o şansă”, sumă depusă, dar care nu a fost încă înregistrată pe platforma asociaţiei. De asemenea, donaţia de 100 euro făcută luni, de cele două surori din Brăila stabilite în Bucureşti urmează să fie şi ea înregistrată, plus încă o donaţie de 50 lei. Tot în această perioadă, la sediul redacţiei s-au strâns încă 20.495 lei şi 210 euro, din care 4.000 lei au fost viraţi direct în conturile lui Nicolae Filip, tatăl lui Cristi, de o asociaţie neguvernamentală din Brăila. Dacă facem un calcul total, rezultă că până acum am reuşit să strângem peste 42.000 lei şi 460 euro, adică 10.000 euro.

Dragi brăileni, suntem pe drumul cel bun! Datorită vouă, copii, părinţi, bunici, care aţi donat din pensia, din salariul sau din alocaţia voastră am reuşit să adunăm aproape jumătate din banii necesari pentru plata tratamentului. Cu fiecare donaţie reuşim să îl motivăm pe Cristi să lupte în continuare pentru a învinge boala necruţătoare.

Reamintim, în prezent adolescentul este internat la clinica Acibadem din Turcia, unde urmează şedinţe de radioterapie şi chimioterapie, iar tratamentul său se ridică la 23.500 euro. Facem apel la solidaritate şi invităm în continuare toţi brăilenii să fie alături de Cristi şi să contribuie cu orice sumă, cât de mică, la recuperarea sa.

 

#hailalicitatie! “O şansă pentru tine, o şansă pentru Cristi”

Cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” a demarat, marţi, licitaţia online “O şansă pentru tine, o şansă pentru Cristi”, prin care elevii de top ai Brăilei sau din orice oraş din ţară, precum şi candidaţii la master sau doctorat, interesaţi de a studia în străinătate, au ocazia unică de a descoperi secretele vieţii de student la Harvard şi Standford şi de a fi la curent cu cele mai noi proiecte desfăşurate de aceste universităţi. Brăileanul Cristinel Stoica Popa, absolvent a trei instituţii de prestigiu din lume - Standford, Harvard şi Texas University, s-a alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru Cristian Filip şi scoate la licitaţie colecţia sa personală de 61 de reviste Stanford Magazine şi Harvard Magazine. Revistele sunt publicaţii pe care le primesc doar absolvenţii acestor universităţi şi abordează cele mai curente şi relevante proiecte de cercetare de vârf desfăşurate la aceste instituţii. În plus, publicaţiile cuprind şi articole despre procesul de admitere la aceste universităţi şi despre cultura instituţională.

Licitaţia se va desfăşura online, în perioada 28 februarie -10 martie. Pentru desfăşurarea ei cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” a creat un eveniment pe Facebook - “O şansă pentru tine, o şansă pentru Cristi!”. Persoanele interesate să cumpere aceste reviste trebuie să lase un comentariu pe pagina evenimentului prin care îşi arată intenţia de a participa la licitaţie şi suma pe care o oferă. Preţul de pornire este de 750 lei.

Precizăm că la licitaţie poate participa o singură persoană, un grup de persoane, o clasă, o şcoală sau o asociaţie de tineri, elevi ori studenţi, din Brăila sau din orice alt oraş al ţării. Cei care vor să afle mai multe detalii despre conţinutul revistelor pot să le consulte la sediul redacţiei noastre, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-17.00. Orice întrebări, recomandări sau nelămuriri aveţi, lăsaţi mesaj pe pagina evenimentului, redactorii “Obiectiv” sau donatorul colecţiei urmând a vă răspunde în cel mai scurt timp. Fiţi generoşi, distribuiţi articolul şi evenimentul! #hailalicitatie!

 

Campania continuă!

Cei care vor să îl ajute pe Cristi pot face în continuare donaţii în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont EURO: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Pentru că Asociaţia “Salvează o inimă” susţine mulţi copii cu malformaţii grave care au nevoie de ajutor, vă rugăm să specificaţi numele “Cristian Filip” atunci când donaţi. De asemenea, pe platforma asocialţiei se pot face donaţii direct prin firmă sau prin serviciul PayPal (sumele încep de la 2 euro).

Orice detalii legate de cum puteţi dona bani, chiar direct de acasă, prin calculator, găsiţi pe adresa:

https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristian-filip/

De asemenea, donaţii se pot face şi la sediul redacţiei noastre, Str. Mihai Eminescu nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00.

Fiecare gest contează!

 

 
Categorie articol: 

Comentarii