Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi muncitori au căzut de pe o schelă la Făurei

* accidentul s-a produs marți, în jurul prânzului, victimele fiind doi bărbați de 35 și 41 de ani din județul Călărași * aceștia ar fi căzut de pe o schelă de 4 metri, după ce suportul de susținere a cedat * cei doi sunt angajați ai unei firme de construcții

 

În timp ce efectuau lucrări la un siloz în Făurei, doi muncitori au căzut de pe o schelă. Accidentul de muncă s-a produs marți, în jurul prânzului, cercetările fiind în curs.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 13.25, s-a sesizat faptul că doi bărbați de 35 și 41 de ani, din județul Călărași, ar fi căzut de pe o sechelă de 4 metri, după ce suportul de susținere a căzut. Bărbații sunt angajați ai unei firme de construcții și efectuau lucrări la un siloz în Făurei. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Se pare că starea bărbatului de 41 de ani este mai gravă.

Cazul este și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă, întrucât este vorba despre un accident de muncă. Poliţiştii au întocmit în cauză doar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.
Categorie articol: 

Comentarii