Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi directori pusi in functii de PD au trecut la PNL

Primarul municipiului, Constantin Cibu, a decis deja ce va face cu doi dintre directorii care au fost numiti in functii de PD: ii va pastra in posturi, pentru ca "sint oameni de valoare". Si, in plus, pentru ca au trecut de la PD la PNL. Este cazul Lui Negru Ionascu, director al "Electrica" si lui Cristian Gurgu, director al Directiei Silvice. Cibu ne-a declarat ieri ca cei doi au semnat adeziunea la PNL luni, si ca ii va pastra in posturi.
In ciuda incercarilor nostre de a-i contacta pe cei doi directori, nu am reusit acest lucru, astfel incit nu am obtinut confirmarea lor, privind inscrierea in PNL.
In ceea ce-l priveste, presedintele PD Braila, Horia Vasioiu, nu stia ieri de aceste dezertari, dar a declarat ca se astepta la asa ceva din partea lui Negru Ionascu. El a fost insa uimit sa auda numele lui Gurgu: "De unul dintre ei, banuiam ca ar putea face acest gest, pentru ca era veriga slaba. Este vorba despre Negru Ionascu. De Gurgu, insa, nu stiu ce sa zic. O sa ma interesez daca este adevarat. Cit despre Negru, daca asta a inteles el, dupa 10 sau 11 ani de stat in PD, asta este! Coloana lui vertebrala este precum fularul, daca alege sa treaca la PNL, numai ca sa mai stea citeva luni, maximum un an, in functie. Daca l-a tentat mai mult functia decit relatia cu colegii din PD, a gresit, si a facut-o in detrimentul partidului si spre dezonoarea lui. Eu stiam insa de mult despre aceste treburi, stiam si despre presiunile care se fac asupra altor colegi de-ai nostri, cum ar fi Cruceru, de la Registrul Auto Roman. Pe de alta parte, stau si ma gindesc ca daca ii lasa in functii pe directorii pusi de noi, inseamna ca recunosc ca am pus acolo oameni de valoare, recunoaste competenta membrilor PD. Eu stau si ma intreb de ce nu-si promoveaza ca directori proprii oameni, ca la Electrica este inginerul-sef membru PNL, si noi l-am ajutat sa promoveze in aceasta functie. Precizez ca Negru Ionascu, fiind consilier judetean, potrivit legii, in urma acestei migratii politice isi va pierde mandatul de ales local. In prima sedinta de Consiliu Judetean, consilierii PD vor sesiza plenul cu privire la acest aspect."
Categorie articol: 

Comentarii