Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dirt-track international la Braila

Astazi, de la ora 15.00, alergatori din sase tari, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina si Romania isi vor disputa intiietatea la penultima etapa a Cupei Central Europene MACEC, la dirt-track, dar si pentru premiile ce vor fi puse in joc la cele doua memoriale, "Eugen Botezatu" si "Gheorghe Voiculescu".
Concursul international de la Braila este organizat de catre Federatia Romana de Motociclism, Clubul Sportiv Municipal si Primaria Braila si cuprinde 20 de manse cu cite patru sportivi la start. O mansa are patru ture a 450 de metri fiecare.
Locul intii in mansa primeste 3 puncte, al doilea 2, iar cel de al treilea un singur punct.
Cei trei componenti ai lotului Romaniei, Alexandru Toma, Fanica Popa si Stefan Popa, toti de la CSM, impreuna cu rezerva Mihai Dejmar din Bucuresti au efectuat un cantonament de trei zile la Braila sub indrumarea vicepresedintelui federatiei de specialitate, Nicu Nita. La finalul pregatirilor cel care a coordonat antrenamentele romanilor s-a declarat multumit de modul in care s-au pregatit sportivii si considera ca Alexandru Toma poate sa-si pastreze locul al doilea in cupa MACEC si dupa aceasta etapa.
"Toma are o motocicleta de ultima generatie si experienta necesara sa obtina un rezultat foarte bun, mai ales ca va evolua in fata miilor de fani braileni. Eu sint convins ca si dupa aceasta runda va ramine pe locul secund si isi va pastra astfel intacte sansele de a incheia competitia pe podium", a declarat Nicu Nita.
Daca romanii vor concura la cupa MACEC, la cele doua memoriale va lua startul si bulgarul Milen Manev.
Categorie articol: 

Comentarii