Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DET Open Air 2018, un nou festival metal în România

• este vorba despre un eveniment special, realizat ca urmare a unei colaborari între trupa de folk metal Bucovina şi METALHEAD, a cărei prime ediţii va avea loc pe 11 mai, la Arenele Romane din Bucureşti • festivalul DOA îşi propune să revigoreze scena metal românească, prin identificarea unor noi talente şi promovarea acestora

 

Cei care au o trupă metal şi sunt interesaţi să o promoveze sau cei care pur şi simplu sunt pasionaţi de acest gen muzical vor avea parte de o surpriză în 2018. DET Open Air (DOA) este cel mai nou festival metal care ia fiinţă pe scena muzicală din România, ca urmare a unei colaborări dintre grupul de folk metal Bucovina (prin casa de discuri Ţara de Sus Records) şi METALHEAD.ro. Prima ediţie a evenimentului este programată pe 11 mai, la Arenele Romane din Bucureşti şi se anunţă a fi una extrem de interesantă. Potrivit organizatorilor, festivalul are la bază o idee experimentală, gândită ca o încercare de a revigora scena metal românească, prin identificarea unor posibile noi talente şi scoaterea lor “mai în faţă”, în cadrul acestui eveniment de amploare.

“DOA nu va avea campanii de like-uri pe Facebook, ci va fi centrat pe dorinţa trupelor de a face un pas în afara zonei lor de confort, pas care le poate ajuta cu adevărat să crească. Ne interesează mai mult activitatea trupelor noi (concerte, demo-uri, albume) şi nu ce se întâmplă pe social media, întrucât ceea ce contează cu adevărat este ceea ce se întâmplă pe scenă. Revenim curând cu informaţii despre cum poate ajunge trupa ta să cânte la DOA”, se arată în cadrul unui comunicat emis de organizatori.

Aceeaşi sursă precizează că DET Open Air are pe termen mediu scopul de a evolua de la un eveniment de nişă către unul la care să poată aspira formaţiile aflate la început de drum.

“Dacă se va dovedi că principiul funcţionează, vom încerca să ridicăm standardele şi să avem ca invitaţi trupe din afara ţării. DET Open Air se bazează pe sprijinul celor care vor să contribuie la dezvoltarea muzicală a scenei, descoperind şi susţinând formaţii noi. Inspiraţi de ideea lui Sabaton Open Air, sperăm să putem aplica în România o reţetă care funcţionează în afara ţării. Prima trupă anunţată pentru DET Open Air 2018 suntem noi, organizatorii, adică Bucovina!”, mai completează aceştia.

 

Primele 200 de bilete costa doar 45 de lei

Şi plecând de la ideea că “Detu' nu stă!”, organizaorii a ţinut să precizeze că primele 200 de bilete au preţul de doar 45 lei, astfel că cei interesaţi ar trebui să se grăbească să şi le procure.

Mai exact, odată cumpărate biletele Earlybird (deci primele 200), în varianta Presale (50 de bilete) acestea vor costa 60 lei. La intrare, în limita locurilor disponibile, biletele vor avea preţul de 70 lei.

Acestea se găsesc pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18 - 22h), Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet, dar şi în ziua concertului, la intrare.

Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţara.

Un eveniment Ţara de Sus şi METALHEAD.
Categorie articol: 

Comentarii