Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Debransarile individuale, permise si in 2007

Operatorul local de termoficare nu este de acord cu omologul sau din Bucuresti a carui conducere a afirmat recent ca, de anul viitor, nu vor mai fi permise debransarile individuale. Concret, directorul "Radet" Bucuresti a afirmat zilele trecute ca debransarea unui consumator de energie termica de la sistemul centralizat de incalzire nu va mai fi permisa, incepind cu luna martie a anului viitor, decit daca tot condominiul renunta la sistemul centralizat de termoficare.
Conducerea "CET" SA Braila este de alta parere sustinind ca, de fapt, este o interpretare fortata a prevederilor noii legi a energiei termice. "In urma analizei atente a legii in discutie, impreuna cu juristii societatii, am ajuns la concluzia ca restrictiile la care au facut referire colegii nostri se aplica doar in cazul condominiurilor care se vor construi. Practic in aceste cazuri asociatiile de proprietari vor stabili care este metoda de incalzire a condominiului si pe acea varianta se va merge in continuare", ne-a declarat directorul general al SC "CET", Nicu Bajan, adaugind ca, pentru aplicarea legii energiei termice, mai sint asteptate o serie de norme metodologice care se spera ca vor lamuri lucrurile.
In ceea ce priveste fenomenul debransarii de la sistemul centralizat de termoficare, in prezent mai sint arondati acestuia aproape jumatate din numarul total de apartamente din municipiu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii