Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De-a v-ati ascunselea cu atributiile vicelui Vasioiu

Jocul de-a luatul atributiilor viceprimarului Vasioiu continua. In vreme ce primarul tot ameninta ca va da dispozitie pentru a o lasa pe Daniela Vasioiu si fara DSP, aceasta declara ca primarul nu are cum sa faca o asemenea miscare fara argumente solide. Ieri, in cadrul unor conferinte de presa - sustinute, prima la sediul primariei si a doua la sediul PD Braila - atit liberalul Cibu cit si democrata Vasioiu s-au contrat unul pe celalalt asupra acestui subiect.
"Inca nu am semnat dispozitia, dar o voi face. Eu credeam ca doamna Vasioiu vrea sa colaboram, dar a iesit iar cu declaratii belicoase impotriva mea, ca o sa ma dea in judecata daca o sa ii iau din atributii, si nu tolerez asa ceva. Nu trebuie sa raportez nimanui ce decizii iau si de ce. Fac schimb de atributii intre dumneaei si domnul viceprimar Tilea in scopul imbunatatirii activitatii", a declarat pe la ora 12.00 primarul Cibu.
La rindul sau, in jurul orei 13.30 , vicele Vasiou declara: "Mi-e teama ca nu a inteles dinsul. Eu nu l-am amenintat. La intrebarea daca voi accepta sa mi se ia in continuare din atributii, am spus ca nu voi mai sta pasiva, mai ales ca nici prima data nu a argumentat. Orice conducator, cind ia o decizie de demitere sau retragere de atributii trebuie sa o argumenteze. Ca nu se poate asa, traim intr-o lume civilizata. Pina cind nu vad hirtia respectiva iau acest lucru sub forma de informatie". Cu toate acestea, viceprimarul sustine in continuare ca atit ea, cit si partidul din care face parte, asteapta o colaborare respectabila din partea PNL si a primarului. Mai mult, aceasta sustine ca, in ceea ce il priveste pe presedintele PNL Braila, Constantin Cibu, se asteapta din partea acestuia sa desemneze membrii in comitetul de conducere al Aliantei pentru a relua dialogul. Pe de alta parte, in ceea ce il priveste pe primarul, care intimplator e tot acelasi Constantin Cibu, cu acesta incearca sa "netezeasca lucrurile": "Nu s-a ales praful de tentativa de intelegere. Pentru ca eu nu dau pe nimeni in judecata. Daca imi va mai lua din atributii voi face o contestatie la Prefectura. Cu presedintele PNL Braila, Constantin Cibu, am spus ca sintem dispusi la o colaborare respectabila. Asteptam sa isi desemneze reprezentantii in comitetul de conducere al Aliantei, sintem deschisi la dialog. Asta e cu politica. Cu primarul, care e tot Cibu, incercam sa netezim lucrurile fara contre. Am constatat, imbinindu-l pe Cibu primarul, cu Cibu presedintele, ca asta nu s-a intimplat la prima sedinta CLM de pe anul acesta. Poate la a doua, cind se vor lamuri si ei si vom discuta si in Alianta... Oricum, despre aceste luari din atributii eu am aflat numai din presa. Cibu nu mi-a zis nimic, desi vorbim zilnic. Nu a facut inca dispozitia. Lasati-l sa o faca si dupa aia discutam concret".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii