Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A dat bir cu fugitii, dupa ce-a pagubit CFR-ul

Titel Dumitru, 31 de ani, autorul unui furt petrecut in decembrie anul trecut, este in prezent cautat de politie, dupa ce a disparut de la domiciliu. Trimis in judecata de procurorul Mihaela Marinescu, de la Parchetul Local, Dumitru - care este si recidivist -, va fi judecat, totusi, in contumacie, paguba pricinuita de el fiind de citeva milioane de lei vechi.
Prima descindere a recidivistului a fost cea din seara zilei de 11 decembrie 2004. Beat mort, Titel Dumitru a escaladat gardul unui imobil apartinind CFR-ului, situat linga Gara, pentru ca vazuse mai multe haine puse la uscat, numai bune de furat. El a insfacat o geaca de fis, un pantalon de trening si niste sosete, apoi a intrat intr-o magazie, de unde a sustras mai multe chei fixe si inelare, doua prelungitoare, un fierastrau, un patent si o surubelnita. Hotul s-a imbracat apoi cu hainele, iar sculele le-a vindut in Piata de Rusi, cu 100.000 de lei.
In seara urmatoare, Titel Dumitru s-a dus, din nou, la furat. A sarit gardul, dar a fost retinut de catre proprietar, Ionel Cocos, care este si angajat la CFR. Nu mica i-a fost mirarea pagubasului, cind l-a vazut pe infractor imbracat cu geaca pe care i-o furase cu o zi inainte. Imediat, a fost sesizata politia. Scapat ca prin urechile acului de arest preventiv, autorul furtului a dat bir cu fugitii, oamenii legii cautindu-l si astazi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii