Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniel Gagiu si Ionut Mihalcea au fost selectionati in echipa Romaniei pentru Jocurile Marii Negre

Simbata trecuta, la Bucuresti s-au derulat concomitent, un Grand Prix si o etapa de zona a Campionatului National de atletism pentru juniori II.
La saritura in lungime brailenii au cucerit primele doua locuri pe podium. Proba a fost cistigata de elevul profesoarei Anilena Anton, Daniel Gagiu, cu o saritura ce a constituit si un nou record personal, 7,01 m, iar pe locul al doilea s-a clasat Ionut Mihalcea, sportiv pregatit de profesorul Mihail Dumitru, care de asemenea a reusit sa-si imbunatateasca recordul personal, 6,85 m.
Cei doi atleti mentionati, impreuna cu antrenoarea Anilena Anton vor face parte din lotul Romaniei pentru prima competitie oficiala a verii, Jocurile Marii Negre. Intrecerile vor avea loc in Turcia, la Trabzon.
Ionut Mihalcea a reusit sa se claseze pe pozitia a doua la 110 m garduri, proba in care colegul sau, Dragos Bratu (antrenor Anilena Anton) a prins locul al treilea.
La triplusalt elevii profesoarei Sica Lazar au reusit sa incheie concursul pe locuri din apropierea podiumului. Marcelica Balaban s-a clasat pe locul a patrulea, iar in proba similara a baietilor, Bogdan Rusu a ocupat locul al cincilea.
Evolutii in crestere au avut Andreea Alexandroaie (antrenor Sica Lazar), la 100 m garduri si Marian Zevedei (antrenor Nicu Roata), la 400 m plat, ambii incheind probele la care au participat pe locul al saptelea.
Categorie articol: 

Comentarii