Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dan Petrescu spune ca o sa vorbeasca despre arbitraj

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca va comenta decizii arbitrilor atunci cind vor gresi impotriva formatiei pe care o conduce, chiar daca va fi amendat apoi de Comisia de Disciplina a FRF.
Petrescu spera doar ca noile amenzi stabilite luni de Comitetul de Urgenta al FRF sa se aplice tuturor antrenorilor din Liga I. "Daca asa au zis, asa o sa facem toti. Dar numai sa se aplice la toata lumea. Deci amenzi intre 100 si 200 de milioane de lei (n.r. - lei vechi)? Foarte bune amenzi, foarte bune aceste decizii. Cine greseste sa plateasca. Dar daca arbitrii gresesc impotriva noastra eu nu pot sa tac. Eu vorbesc si platesc daca am gresit. Cine greseste plateste. Asta e!", a spus Dan Petrescu.
Tehnicianul Unirii Urziceni este unul dintre antrenorii care critica des arbitrajele. Duminica seara, el a acuzat in termeni duri prestatia brigazii de arbitri conduse de Alexandru Deaconu din meciul cu Rapid, scor 1-1, in etapa a XIV-a a Ligii I, spunind ca rezultatul este unul mincinos. "S-a vazut clar ca arbitrajul a fost doar intr-o singura directie. sint foarte suparat pentru ca meritam victoria. Si daca dam gol si portarul lor se loveste de fundasul lor, eu cu ce am gresit? Eu sint problema? Daca e gol, sa-mi lase golul, ca nu cer nimic de la nimeni, nici cinci la suta. Azi a fost ceva ce toata tara a vazut. sint foarte suparat", a spus Petrescu la conferinta de presa de dupa meci.
In ultima perioada mai multi antrenori au acuzat prestatiile arbitrilor, aratindu-se nemultumiti de faptul ca greselile acestora au influentat rezultatele unor partide.
Categorie articol: 

Comentarii