Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea face eforturi să găsească banii pentru organizarea meciului cu Foresta Suceava

partida este programată sâmbătă, de la ora 11.00 • “Strângem leu cu leu pentru a putea organiza meciurile de pe teren propriu”, a declarat Valentin Avramescu

 

Sâmbătă, în etapa a 28-a a Ligii a II-a, Dacia Unirea, locul al optulea, va juca pe Stadionul Municipal cu Foresta Suceava, formaţia aflată pe poziţia a noua. Cele două formaţii sunt despărţite de un singur punct în clasament, echipa gazdă având 34 de puncte, iar cea vizitatoare 33 de puncte. Jucătorii brăileni au nevoie de un succes pentru a-şi consolida acest loc. Dacia Unirea are tot lotul valid astfel că antrenorul Alin Pânzaru poate folosi cea mai bună formulă de echipă.

Problema cea mai mare pentru gruparea fotbalistică de la Dunăre o reprezintă banii, oficialităţile locale aşteaptă noile reguli privind finanţarea sportului şi deocamdată nu pot ajuta financiar clubul de fotbal, principalul investitor, Florin Cîrligea şi-a retras de asemenea sprijinul, iar în aceste condiţii conducerea Daciei Unirea trebuie să se descurce pe cont propiu pentru a asigura banii necesari pentru organizarea partidelor de pe teren propriu.

Propunerile care s-au făcut de modificare a regulamentului prin care sunt alocate fondurile pe legea 350 au picat în schimb a fost majorat plafonul maxim pentru un program, la 306.000 lei. Deocamdată nu s-a întâmplat nimic îmbucurător pentru noi. Aşteptăm acea hotărâre de guvern care să limpezească apele în ceea ce priveşte finanţarea sportului de către autorităţile locale. Sperăm ca aceasta să apară cât mai repede pentru că altfel ne sufocăm de tot. Până atunci încercăm să strângem leu cu leu pentru a putea organiza meciurile de pe teren propriu”, a declarat Valentin Avramescu, preşedintele Consiliului Director al Daciei Unirea.
Categorie articol: 

Comentarii