Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daţi-l în judecată pe Dragomir!

Liberalii s-au supărat foc pe primarul Marian Dragomir şi pe instituţia pe nume Primăria Brăila pentru că nu răspund la cererile de interes public formulate de diverse teme. Aşa o fi!

Îi înţeleg perfect pe liberalii brăileni pentru că am avut şi eu în trecut probleme cu cei din Primăria Brăila, pe vremea când era condusă de un primar PNL – fie-i ţărâna uşoară - care ori nu îmi răspundeau deloc la cererile formulate în temeiul Legii 544/2001, ori îmi răspundeau în doi  peri. Adică, dacă de exemplu eu îi întrebam dacă a plouat marţi la Brăila, ei îmi răspundeau că Brăila este un oraş din sud-estul ţării. Glumesc! De fapt, ne-am judecat pentru lista funcţionarilor publici, şcoliţi la masterate pe banii primăriei. Acum, fie vorba între noi, cu sau fără masterate, nivelul pregătirii profesionale în Primăria Brăila în comparaţie cu nivelul de salarizare este o temă sulfuroasă, ca să zic aşa.

Ce nu înţeleg eu la liberali este de ce nu depăşesc faza ameninţărilor, de genul că o să vadă primăria ce o să păţească dacă va mai refuza să dea informaţii cu caracter public. Nu, nu aşa se face treaba. Sincer, fac alergie la ameninţări de orice fel. Dar trecând peste asta, dacă există motive serioase atunci liberalii brăileni ar trebui să înceapă să îi dea în judecată pe cei din Primăria Brăila, la pachet cu primarul Marian Dragomir, după care să facă publice mersul proceselor. Mă tem însă că motivele nu sunt serioase şi-atunci ar fi penal, ca să zic aşa, să mai şi pierzi procesul.

Nu că primarul Dragomir ar face pe el de frică dacă ar auzi că a fost acţionat în judecată, dar măcar să ştie că opoziţia este la modul serios cu ochii pe el, nu doar dă din gură.

Dacă alde Adrian Tabarac  vor continua să ameninţe că se vor adresa instanţei, că o să vadă el Dragomir ce o să păţească, nu se va întâmpla nimic. Dimpotrivă, Dragomir îi va lua şi mai tare la preţ de matineu pe liberali.

În concluzie, nu mai staţi ca nişte chivuţe pe marginea şanţului şi vă plângeţi că e grea viaţa în opoziţie. (Robin HOOD)
Categorie articol: 

Comentarii