Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Curg amenzile pe linie rutieră

• în ultimele două zile, poliţiştii au continuat raziile în trafic, pentru a-i pune la punct pe şoferii certaţi cu legea • pe lângă amenzi, unii şoferi au rămas şi fără permis de conducere

 

Şoferii care încalcă regulile de circulaţie, vânaţi de poliţiştii de la Rutieră. Numai în ziua de marţi, 14 ianuarie, au fost aplicate 33 de amenzi, în valoare totală de peste 19.000 lei, la regimul rutier. Luni, 13 ianuarie, agenţii au sancţionat 8 conducători auto.

Poliţiştii brăileni, sprijiniţi de jandarmi, acţionează, permanent, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, dar şi pe linia rutieră, pentru prevenirea accidentelor grave. Astfel, marţi, pe timpul activităţilor au fost verificate 9 societăţi comerciale, legitimate 191 de  persoane, oprite în trafic şi controlate mai multe autovehicule, fiind testate cu aparatul etilotest 148 de persoane. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 19.000 de lei, dintre care 33 conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 3 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 3 permise de conducere.

În prima zi a acestei săptămâni, pe timpul activităţilor au fost verificate mai multe societăţi comerciale, legitimate 65 de  persoane, oprite în trafic şi controlate 32 de autovehicule şi au fost constatate 11 sancţiuni contravenţionale, dintre care 8 conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 2 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce două permise de conducere, a informat Biroul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii