Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cum au fugit două persoane din hotelul de carantină: au mers la spital şi nu s-au mai întors

* alte două dosare penale s-au înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, pentru zădărnicirea combaterii bolilor * în luna iunie, două persoane au motivat că merg la spital pentru consultaţii şi nu au mai revenit la hotelul unde erau carantinate

 

 

 

Două noi dosare penale s-au înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, acuzate fiind  două persoane care au mers la spital pentru consultaţii şi nu au mai revenit la hotelul unde erau carantinate

După cum se arată într-un comunicat transmis de procurori, la data de 2 iulie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a fost înregistrat dosarul penal nr. 3270/P/2020, având ca obiect infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de art. 352 Cod Penal. În fapt, s-a reţinut că, în data de 17 iunie, o persoană faţă de care se instituise măsura carantinei instituţionalizate la un hotel din municipiul Brăila nu a respectat măsura prin aceea că, după ce s-a deplasat la o unitate medicală din Brăila pentru consultaţii, nu a mai revenit la hotelul în care era carantinată.

Tot la data de 2 iulie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila s-a înregistrat şi dosarul penal nr. 3271/P/2020, având ca obiect infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de Codul Penal. Potrivit procurorilor, s-a reţinut faptul că, în data de 19 iunie, o altă persoană faţă de care se instituise măsura carantinei instituţionalizate la un hotel din municipiul Brăila, nu a respectat măsura. După ce s-a deplasat la o unitate medicală din Brăila pentru consultaţii, aceasta nu a mai revenit la hotelul în care era carantinată.

În ambele cazuri cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.
Categorie articol: 

Comentarii