Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSO Ianca a cistigat derby-ul de la Viziru

De departe meciul de la Viziru in care s-au intilnit lidera, Eldomir si CSO Ianca, ocupanta locului al treilea inaintea acestei runde, poate fi considerat cel mai interesant derby al sezonului de primavara.
Formatia din Ianca a reusit sa deschida scorul inca din minutul 10 prin Cristinel Naziru si apoi sa-si pastreze acest fragil avantaj pina la pauza. Antrenorul gazdelor, Vasile Darie, si-a mustruluit elevii la cabine si acestia au inceput mai bine partea secunda a intilnirii, iar in minutul 62, golul lui Cosmin Nicoara parea ca va relansa partida. Bucuria gazdelor a durat doar 11 minute pentru ca oaspetii au reusit sa preia din nou conducerea dupa reusita lui Gabriel Baciru.
Oaspetii au evoluat apoi foarte sigur in aparare si au reusit sa conserve rezultatul pina la finalul jocului. In urma acestui important succes CSO Ianca a devenit echipa cu cele mai mari sanse de a cistiga campionatul si implicit de a participa la barajul de promovare in Liga a III-a.
Alte doua partide pe muchie de cutit s-au derulat la Chiscani si Faurei.
Echipa lui Marcel Adascalului, SC Adevarat conducea cu 2-0 la pauza, ambele reusite ale gazdelor fiind realizate de Ionut Frigioiu insa in partea a doua a meciului Victoria Cazasu a fost mult mai activa si a reusit sa intoarca rezultatul. Oaspetii au inscris tot de doua ori prin Tanase si Basno si au obtinut un punct la care nici nu se gindeau la jumatatea intilnirii. Aproape identica a fost derularea evenimentelor si in meciul dintre CS Faurei si Victoria Traian. Gazdele au condus cu 2-1, dar partida s-a incheiat la egalitate, 2-2.
Craciunescu si Mita au marcat pentru gazde, Nistor si Bulancea pentru formatia vizitatoare.
Scorul etapei s-a inregistrat la Ianca acolo unde Viitorul a spulberat cu 9-0 pe Comagrim Dudesti, celelalte doua victorii ale gazdelor fiind obtinute la limita de Victoria Dedulesti si FC Urleasca.
Cu 48 de puncte, Eldomir Viziru se mentine pe primul loc insa pe pozitia secunda a urcat CSO Ianca - 46 de puncte, formatie care are si un joc mai putin disputat.

Rezultatele inregistrate in etapa a 22-a:
Viitorul Ianca - Comagrim Dudesti 9-0
SC Adevarat - Victoria Cazasu 2-2
Eldomir Viziru - CSO Ianca 1-2
Victoria Dedulesti - Vointa Visani 2-1
FC Urleasca - Vointa Gaiseanca 3-2
CS Faurei - Victoria Traian 2-2
Avintul Ciresu a stat.

Rezultatele inregistrate in Campionatul judetean de fotbal:
Seria I
FC Steaua Braila - Unirea Tricolor Scortaru Vechi 1-0
Soimii Unirea - Rompas Vadeni (0-2)
Pandurii Tudor Vladimirescu - Romgal Romanu 0-3
Dunarea Tichilesti - Unirea Maxineni (4-1)
Avintul Chiscani - Dacia Bertesti (7-2)
Infratirea Gemenele - Stanriz Stancuta (8-10
Spicul Rimnicelu - Recolta Tufesti (7-1)
In clasament pe primul loc se afla Rompas Vadeni cu 52 de puncte urmata de Spicul Rimnicelu 41 puncte si recolta Tufesti 40 puncte.
Seria a II-a
Vointa Baraganu - Unirea Gradistea 3-0 neprezentare
Spicul Zavoaia - AS Bordei Verde 2-4
Steaua Satuc - Vointa Faurei Sat 3-1
Viitorul Galbenu - AS Jirlau 1-0
Petrolul Ulmu - Recolta Ciocile 1-4
Vointa Sutesti - Steaua Perisoru 1-1
Tractorul Viziru - Vointa Plopu 5-3
Ordinea primelor trei clasate din aceasta serie este urmatoarea: 1 Viitorul Galbenu 45 puncte, 2 Vointa Faurei sat 40 puncte, 3 AS Bordei Verde 40 puncte.

Astazi se deruleaza optimile etapei judetene ale Cupei Romaniei

Dupa trei etape in care s-au intilnit intre ele doar echipele din Campionatul judetean, astazi intra in hora si formatiile din Liga a IV-a. Aceasta faza a Cupei Romaniei programeaza citeva partide interesante, printre ele cea de la Chiscani, unde se vor duela Avintul si SC Adevarat precum si cea de la Urleasca in care se confrunta FC-ul din localitate si CSO Ianca.
Programul complet al optimilor:
Viitorul Galbenu - CS Faurei
AS Jirlau - Avintul Ciresu
Comagrim Dudesti - FC Steaua Braila
Viitorul Ianca - Vointa Gaiseanca
FC Urleasca - CSO Ianca
Victoria Cazasu - Victoria Traian
Avintul Chiscani - SC Adevarat
Victoria Dedulesti - Eldomir Viziru
Categorie articol: 

Comentarii