Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSM Braila a cucerit marile premii in dirt-track si in 2008

Printre participantii din acest an de la Festivitatea de premiere a campionilor nationali FRM, mai precis de la gala celor mai valorosi reprezentanti ai sportului cu motor s-au numarat si sportivii Clubului Sportiv Municipal din Braila, cei care de altfel au si obtinut cele mai mari succese la seniori in dirt track in 2008.
Pe podium, la Tirgu Mures au urcat Milen Manev, campionul Romaniei, medaliatul cu bronz, Fanica Popa dar si cel mai bun alergator din Cupa MACEC, Alexandru Toma.
Multiplu campion al Romaniei dar si dublu medaliat cu aur in Cupa Europei Centrale, Alexandru Toma a primit si titlul de maestru al sportului.
De asemenea, a fost premiat si Nicu Nita, vicepresedintele FRM, pentru implicarea ca sponsor dar si ca organizator de competitii.
"A fost un an cu parti bune dar si rele pentru dirt-track-ul brailean. Eu personal mi-as fi dorit ca Toma sa cistige medalia de aur in competitia interna, insa el s-a revansat in cea continentala pe care a dominat-o cu autoritate. Toma a primit o cupa frumoasa, dar si un stimulent financiar, am fost premiat si eu, in calitate de cel mai bun sponsor, la fel si conducatorii orasului Braila, Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ si primarul Aurel Simionescu pentru cea mai buna organizare a unei etape de Cupa MACEC.
Alti doi braileni au primit medaliile de bronz, Fanica Popa la seniori, Barabasu la tineret. Speram ca in 2009 sa avem posibilitatea sa efectuam mai multe antrenamente, pentru a da o sansa si mai tinerilor nostri reprezentanti sa-si demonstreze calitatile si talentul in competitiile interne si internationale", a declarat Nicu Nita, vicepresedintele FRM.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii