Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cros caritabil în Parcul Monument

* evenimentul va avea loc duminică, 26 ianuarie, fiind organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu

 

 

Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu vă invită să fiţi din nou alături de oamenii care au disperată nevoie de ajutor. Duminică, 26 ianuarie, în Parcul Monument, cei doi alergători organizează crosul caritabil “Să dăruim o şansă Dariei!”, unde vor alerga pentru Daria Gugui, o fetiţă de doar 5 anişori, un înger cu ochi de smarland, un suflet naiv care este încercat mult prea devreme de o nemiloasă boală autoimună. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, micuţa a avut parte şi de alte complicaţii, care au întârziat intervenţiile, iar ochişorul stâng suferă acum de cataractă, conducând la scăderea vederii sub 1%, recuperarea fiind posibilă în mulţi ani de tratament.

Şansele la o viaţă normală vin de la o clinică din Istanbul, dar familia, deja trecută prin încercări grele este epuizată financiar, suma 15.000 de euro fiind mult prea mare pentru aceştia. Însă oameni cu suflet mare există peste tot printre noi. Iar Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu şi-au propus să îi adune în acelaşi loc şi să o salveze împreună pe Daria.

Ca de fiecare dată, indiferent de vârstă, condiţie fizică ori performanţe sportive, vă invităm la un cros umanitar, maxim 10 ture, in jurul Orăşelului Copiilor, ce va avea loc pe data de 26 ianuarie 2020, ora 10:30, în Parcul Monument. Este distanţa care îi poate aduce eroinei noastre Daria Gugui şansa la o noua viaţă, prin plata tratamentului mult prea costisitor pentru familia sa. La faţa locului va exista un punct de revitalizare cu apă, batoane energizante, alături de urna special amenajată din partea familiei în care fiecare va putea să ajute cu cât doreşte, în funcţie de posibilităţi”, este apelul celor doi sportivi.

În semn de mulţumire şi recunoştinţă, cei care vor răspunde apelului şi vor veni la cros vor fi răsplătiţi cu o diplomă de participare.

Cei care vor să o ajute şi nu pot ajunge la eveniment o pot face printr-o donaţie directă în următoarele conturi, deschise la ING, pe numele tatălui, Gugui Adrian:

 

Cont RON: RO49INGB0000999906231406

Cont EURO: RO42INGB0000999909174803

 

Orice sumă, cât de mică, contează enorm!
Categorie articol: 

Comentarii