Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristina Antonescu, din nou pe scena X Factor

• eleva de clasa a XI-a de la “Murgoci” a ajuns în Bootcamp la concursul X Factor • împreună cu alte două fete talentate din Galaţi, Cristina a intrat în grupul “Angeles”, în echipa lui Horia Brenciu, iar prestaţia lor o veţi putea vedea în emisiunea din această seară

 

Cristina Antonescu, elevă a Colegiului “Murgoci”, va urca din nou pe scena X Factor. După ce în etapa audiţiilor i-a impresionat pe juraţi prin felul în care a interpretat melodia “Toxic” de la Britney Spears, ea a fost selectată în etapa următoare a concursului: Bootcamp. Şi nu va cânta singură, ci îşi va uni forţele  cu alte două fete talentate din Galaţi: Diana Zaharia si Ana Maria Bianca Tilici. Celor trei fete li s-au propus să formeze un grup şi să facă parte din echipa lui Horia Brenciu. Trupa se numeşte “Angels”, iar momentul lor îl veţi vedea în emisiunea din seara aceasta. Şi nu trebuie să îl rataţi pentru că fetele au pregătit un show special, după cum ne-a spus tânăra.

“Am acceptat propunerea de a forma un grup pentru că e o şansă unică şi credem în şansele noastre de a ajunge în galele live. Ne-am întâlnit şi am repetat cât am putut de mult. Ne-am înţeles bine, deşi aveam personalităţi total diferite, şi toată experienţa a fost una minunată. Fiind într-un grup am învăţat foarte multe lucruri, de la ce înseamnă să lucrezi într-un grup până la cât de importantă e corectitudine, pentru că dacă cineva nu-şi cântă corect partea tot grupul sună rău. A iesit un moment super! Va fi show!”, ne-a declarat Cristina.

Acesta ne-a spus că s-a simţit foarte bine pe scenă însă şi emoţiile au fost pe măsură.

“N-am fost mai emoţionată în viaţa mea cum am fost în Bootcamp! Am trecut prin toate stările posibile. Însă am întâlnit oameni minunaţi şi toată această experienţă a însemnat foarte mult pentru mine, mi-a dat încredere. E mare lucru să fii selectat în primii 40 de concurenţi din 300 câţi au fost în total la audiţii”, a adăugat tânăra.

Cristina Antonescu s-a apucat de cântat la 4 ani şi de atunci nu există zi în care să nu fie înconjurată de muzică, participând cu drag la evenimentele la care este invitată.

“Muzica e pasiunea mea cea mai mare. Eu fără muzică nu pot! Face parte din mine şi nu am cum să renunţ. Muzica mă face să uit de tot şi de toate, mă ajută să mă relaxez, să scap de anumite stări. E refugiul meu. Mă bucur că am făcut pasul acesta, că am participat la emisiune şi îi îndemn şi pe alţi tineri talentaţi să încerce. Şi eu am avut dubii, în toţi anii aceia în care mă uitam la televizor şi îmi doream să fiu acolo, dar nu aveam curajul să îmi arăt talentul. Îi sfătuiesc să aibă mai multă încredere în ei, să nu le fie frică, şi să încerce”, ne spunea Cristina în urmă cu o lună.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, tânăra este atrasă şi de fotografie. Cristina se descurcă foarte bine şi la şcoală, fiind elevă la cea mai bună specializare din oraş: matematică-informatică bilingv engleză. Mai mult, pentru al doilea an la rând, ea a fost aleasă în echipa “Velocity” a Colegiului “Murgoci”, echipă care se pregăteşte în această perioadă pentru cea mai mare competiţie de robotică din România - First Tech Challenge. Sarcina ei este să se ocupe de programarea robotului, după ce anul trecut a lucrat de partea de construcţie. Şi pe lângă toate acestea, în timpul liber, Cristina se dedică activităţilor de voluntariat, fiind membră în Forumul Tinerilor din România - Brăila.

Îi ţinem pumnii trupei “Angels” şi vă invităm să le urmăriţi pe fete în acestă seară, la emisiunea X Factor, de la ora 20.00!
Categorie articol: 

Comentarii