Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristiano Ronaldo considera ca merita Balonul de Aur

Atacantul portughez al echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, ca merita mai mult decit oricine sa cistige Balonul de Aur in acest an, informeaza AFP.
Ronaldo a inscris in sezonul trecut 42 de goluri in toate competitiile, cistigind cu Manchester United campionatul Angliei si Liga Campionilor.
"Sincer, ma simt bine. Mai sint doi sau trei jucatori care merita Balonul de Aur, dar daca va uitati la ce a facut fiecare, cred ca eu am facut mai multe decit oricine altcineva", a afirmat internationalul portughez, care crede ca este favorit si pentru titlul de jucatorul anului decernat de FIFA. "Ce mai trebuie sa cistig ca sa obtin Balonul de Aur sau trofeul din partea FIFA?", a adaugat el.
Cistigatorul Balonului de Aur este ales de 96 de jurnalisti din intreaga lume si selectionat de revista France Football, in timp ce trofeul FIFA pentru cel mai bun jucator este decernat de selectionerii si capitanii echipelor nationale.
Pe linga Ronaldo, mai este considerat favorit pentru cistigarea celor doua trofee argentinianul Lionel Messi, de la FC Barcelona. Anul trecut, cistigator a fost jucatorul brazilian al echipei AC Milan, Kaka.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii