Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristiano Bergodi a plecat de la Rapid

adauga declaratii ale directorului general Constantin Zotta)
Directorul general Constantin Zotta a confirmat, luni, ca tehnicianul Cristiano Bergodi a demisionat din functia de antrenor al echipei Rapid si a prezentat actul de demisie al italianului, care era datat din 6 octombrie.
Zotta a prezentat, intr-o conferinta de presa, actul de demisie, pe care l-a primit, simbata, 6 octombrie, in jurul orelor 11.30 - 12.00.
"Simbata, la 11.30-12.00, Cristiano, vizibil afectat de un articol din presa de simbata, a venit si si-a inaintat demisia. Pe moment, nici nu am stiut ce sa cred, pentru ca vineri, dupa ore intregi, il convisesem sa ramina definitiv. Simbata, nu am vrut sa facem publica demisia, pentru ca urma un meci cu Farul pe care trebuia sa-l cistigam. Dupa meci am asteptat o retragere a demisiei, dar nu s-a intimplat. Iar acum o jumatate de ora, o ora, a avut loc o sedinta a Consiliului de Administratie, in care s-a aprobat demisia lui Bergodi", a spus Zotta, care a mentionat ca interimatul va fi asigurat de secundul Marian Rada.
Zotta a precizat ca jucatorii echipei Rapid vor fi anuntati de demisia lui Bergodi, marti, la antrenament.
Bergodi a declarat, joi, 4 octombrie, dupa remiza cu FC Nurnberg, scor 2-2, sinonima cu ratarea calificarii in grupele Cupei UEFA, ca este foarte probabil sa demisioneze si sa revina in Italia. Insa vineri a revenit asupra deciziei si a ramas la Rapid.
Cristiano Bergodi a mai intentionat o data sa demisioneze de la Rapid, la 27 iulie, dupa cistigarea Supercupei Romaniei, insa a revenit asupra deciziei.
Fostul jucator al echipei Lazio Roma, care implineste 43 de ani la 14 octombrie, pregateste echipe din Romania din 2005. Dupa un sezon la FC National, el a condus anul trecut formatia CFR Cluj, iar in aceasta vara a semnat cu Rapid.
Categorie articol: 

Comentarii