Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristi - Ultima lună de tratament, ultimul hop

• pe 17 octombrie, adolescentul va începe ultima şedinţă de chimioterapie şi apoi se va putea întoarce acasă la cei dragi

 

O singură lună de tratament îl mai desparte pe Cristian Filip, adolescentul de nota 10 aflat la clinica “Acibadem” din Turcia, de un nou început. Cu ajutorul vostru, al oamenilor cu suflet mare, care aţi făcut donaţii pentru el şi l-aţi ajutat să strângă banii necesari, Cristi se pregăteşte acum pentru ultima cură de citostatice, care va începe pe 17 octombrie şi va dura o săptămână.

Tatăl lui Cristi, Nicolae Filip, ne-a spus că după ce se va termina tratamentul vor urma noi analize şi dacă acestea vor ieşi bine băiatul se va putea întoarce acasă. Apoi, periodic, va merge la control, din 3 în 3 luni în primii trei ani, iar după, din 6 în 6 luni.

Luna aceasta se împlineşte un an de când Cristi a fost operat la clinica din Turcia. Familia lui Cristi a ţinut să le mulţumească din nou tuturor celor care le-au fost alături în tot acest timp, atât financiar cât şi sufleteşte.
Categorie articol: 

Comentarii