Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristi termină astăzi cea de-a patra cură cu citostatice

Veşti noi despre starea de sănătate a lui Cristian Filip, adolescentul premiant al Brăilei, internat la clinica "Aci Badem", din Turcia. Tatăl său, Nicolae Filip, ne-a spus că astăzi este ultima zi din cea de-a patra cură cu citostatice, tratament pe care băiatul trebuie să-l urmeze până la finele anului 2016.
Această ultimă şedinţă de chimioterapie a durat 5 zile şi nu a fost aşa "agresivă" în comparaţie cu cea de 2 zile, pe care a urmat-o Cristi la începutul acestei luni. Asta înseamnă că adolescentul se simte bine şi nu are nevoie de tratament suplimentar.
Pe 18 ianuarie 2016, Cristi este programat pentru a începe cea de-a cincea cură cu citostatice şi care va dura 2 zile. Costul acesteia este estimat la 3.500 euro, asta dacă elevul premiant se va simţi bine şi nu va avea nevoie de vaccinuri şi alte pastile.
Cristian Filip are nevoie în continuare de ajutorul nostru, al tuturor! De aceea, conturile bancare în care se pot face donaţii vor rămâne deschise:
- RO74RZBR0000060015758942 - deschis la Raiffeisen Bank
- RO18CECEC001946229018440 - deschis la CEC, ambele deschise pe numele tatălui adolescentului, Nicolae Filip.

Asociaţia «Salvează o inimă»: 2.870 SMS-uri pentru Cristi

Asociaţia "Salvează o inimă" s-a implicat în campania de strângere de fonduri şi a dat o mână de ajutor importantă familiei Filip. Pe lângă platforma online unde se pot face donaţii cu cardul sau prin transfer bancar, reprezentanţii asociaţiei au pus la dispoziţie un număr - 8832 - la care puteţi trimite SMS cu textul "CRISTIAN". Costul mesajului este de 2 euro, bani ce vor fi donaţi automat lui Cristian Filip.
Până ieri, la ora închiderii ediţiei, erau trimise 2.870 SMS-uri salvatoare, asta însemnând donaţii în valoare de 5.740 euro.
Vă reamintim că acest număr la care puteţi trimite mesaj este valabil în perioada 15 decembrie 2015 - 1 februarie 2016.

 
Categorie articol: 

Comentarii