Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Criminalul din Brăiliţa s-a răzgândit. Nu mai vrea să fie liber

inculpatul Militaru Costel, trimis la arest de judecătorii Tribunalului Brăila, a contestat măsura arestului, însă apoi şi-a retras cererea • în urmă cu două zile, instanţa superioară a luat act de retragerea contestaţiei declarate de inculpatul Militaru Costel • în duminica de 25 noiembrie, bărbatul a intrat în conflict cu Mihai Stănică şi l-a înjunghiat în inimă

 

Ajuns la arest pentru infracţiunea de omor, faptă comisă în cartier Brăiliţa, inculpatul Militaru Costel a contestat iniţial măsura preventivă a arestării dispusă de Tribunalul Brăila. S-a răzgândit repede şi şi-a retras cererea. Zilele trecute, judecătorii Curţii de Apel Galaţi, instanţa superioară unde a ajuns dosarul, a luat decizia finală privind arestul preventiv. “Ia act de retragerea contestaţiei declarate de inculpatul Militaru Costel împotriva încheierii din 26.11.2018, pronunţată de Tribunalul Brăila. Onorariul avocatului desemnat din oficiu va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Obligă pe contestatorul inculpat la plata către stat a sumei de 50 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă”, este soluţia pronunţată la data de 4 decembrie.

Individul a comis oribila crimă din Brăiliţa, în seara de duminică - 25 noiembrie, după o ceartă în stradă. Un bărbat de 41 de ani - Mihai Stănică, zis “Budală”, a fost înjunghiat cu un cuţit, direct în inimă, şi nu a mai scăpat cu viaţă. Incidentul sângeros s-a produs chiar în poarta unui localnic din cartierul Brăiliţa, la intersecţia străzilor Dumbrava Roşie cu Valea Călugărească.  Atacatorul a dat o singură lovitură cu cuţitul, aceasta fiind fatală pentru victimă. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă însă nimeni nu a mai putut să facă ceva pentru bărbatul care era deja mort. Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale au început imediat cercetările şi, în scurt timp, l-au reţinut pe suspectul de crimă. Era vorba despre Militaru Costel, de 37 de ani, care a fost dus în faţa instanţei cu propunere de arestare.
Categorie articol: 

Comentarii