Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Corina Peptan a cistigat prima editie a Memorialului "Maria Albulet"

Pentru ca avea doua puncte avans, iar in penultima runda a remizat cu Voiska, Peptan si-a asigurat locul intii la prima editie a Memorialului "Maria Albulet".
Tot in penultimul act, Padurariu a invins-o pe Voicu, iar Genova, in crestere de forma a mai bifat un succes, invinsa ei fiind Marina Makropoulou.
Paulet a cistigat in fata Iuliei Ionica, iar in partida dintre Cosma si Petrenko s-a consemnat tot o remiza.
Prima editie a turneului international de sah a fost cistigata de marea maestra internationala Corina Peptan, cu 7 puncte din 9 partide.
"A fost o organizare perfecta si ma bucur ca mi-a mers jocul si am putut sa cistig acest turneu, foarte puternic, in opinia mea", a declarat la festivitatea de premiere cistigatoarea turneului.
Pe locul al doilea s-a clasat Lyubka Genova din Bulgaria, cu 6 puncte, scor care i-a asigurat norma de mare maestra internationala, iar pozitia a treia i-a revenit unei alte jucatoare valoroase din Romania, Luminita Cosma.
Pe locurile al patrulea si al cincilea s-au clasat Margarita Voiska din Bulgaria si respectiv Marina Makropoulou din Grecia, fiica jucatoarei in memoria careia s-a organizat acest turneu international de sah.
Cistigatoarea turneului a primit un premiu de 1800 lei.
Toate sahistele au primit cite o diploma, iar primele cupe, flori si premii in bani.
La festivitatea de premiere au participat Constantin Dumitriu, vicepresedintele Federatiei Romane de Sah, maestrul international Andrei Cioara si viceprimarul Doinita Ciocan, care le-a asigurat pe participantele din acest an ca Memorialul "Maria Albulet" va deveni un turneu traditional la Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii