Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Construirea drumului expres Brăila - Galaţi, prioritate pentru administraţiile celor două judeţe

Acesta recunoaşte că deşi în abordarea unor astfel de proiecte motivaţia este una electorală, de această dată există premisele ca atât autorităţile gălăţene cât şi cele brăilene să tragă în acelaşi sens, pentru aceleaşi proiecte.
"Cei care azi zic că de câte ori vin alegerile se reiau aceste subiecte gen pod, aeroport au dreptate. Din '96, mai exact, se face acest lucru. Dar, indiferent ce am spune, sunt subiecte extrem de importante. Acum, cu întrunirea de săptămâna trecută de la Brăila, s-a făcut un prim pas important în dezvoltarea acestor proiecte de care tot vorbim de mai bine de 10 ani. S-au pus bazele unui dialog adevărat între cele două judeţe. A fost un fel de şedinţă comună a consiliilor judeţene Brăila şi Galaţi şi va mai urma una la Galaţi, peste o săptămână sau două, la care vom încerca să ne ducem toţi consilierii judeţeni brăileni. Măcar s-a făcut primul pas, de a ne aşeza la masă şi a dialoga. Nu mai e nici timpul, nici locul, pentru ambiţii personale prosteşti, trebuie să înţelegem că vrem, nu vrem, avem proiecte comune şi că trebuie să tragem cu toţii în acelaşi sens", a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Boboc.
Acesta a mai adăugat că înainte de pod şi aeroport, din punctul său de vedere, ar trebui ca administraţiile să rezolve cumva problema drumului expres dintre Brăila şi Galaţi, care ar aduce cele mai rapide beneficii pentru ambele judeţe: "În afară de faptul că am circula cu toţii mai repede şi mai bine, zona prin care ar trece acest drum e una preponderent agricolă. Vă daţi seama ce ar însemna ca autorităţile să pună la dispoziţia investitorilor infrastrucură şi utilităţi? Dintr-un câmp, cum e acum, s-ar putea transforma într-o zonă în care s-ar dezvolta foarte bine, în beneficiul ambelor judeţe, afaceri mai mici sau mai mari".
Boboc nu a pierdut ocazia să arunce mingea şi în curtea adversarilor politici de la PDL, precizând că, după opinia sa, cel mai în măsură să sprijine aceste proiecte este chiar şeful democrat - liberalilor brăileni: "Cel mai în măsură să promoveze la guvern aceste proiecte este Constantin Dumitriu. E şi brăilean, şi gălăţean, are şi guvern, el ar trebui să fie principalul ambasador. Nu îi mai trebuie nimic. E perfect pentru treaba asta".
Categorie articol: 

Comentarii