Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Consilierul judeţean demisionar Florin Petre, înlocuit de profesorul Mihai Chirsanov

• după ce Florin Petre a demisionat din Consiliul Judeţean, pentru că a trecut de la PSD la Pro România, cel care i-a luat locul este Mihai Chirsanov, director la Şcoala “A.S. Puşkin” şi profesor de limbă rusă • Chirsanov este membru PSD şi se afla pe lista de supleanţi la alegerile locale din 2016

 

Consilierii judeţeni brăileni au luat la cunoştinţă, oficial, în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean (CJ) din data de 24 aprilie, de încetarea mandatului înainte de termen al lui Florin Petre. Printr-o altă hotărâre, fotoliul rămas vacant a fost ocupat de profesorul de limbă rusă Mihai Chirsanov, membru al Partidului Social Democrat.

Florin Petre şi-a dat demisia din CJ, pe 22 aprilie. Acesta candidase la alegerile locale din anul 2016 din partea PSD. Demisia vine în urma deciziei sale de a renunţa la social-democraţi pentru partidul lui Victor Ponta, Pro România. Anunţul că Petre s-a alăturat noii formaţiuni politice a fost făcut, în pragul Alegerilor Europarlamentare, de către fostul premier Mihai Tudose, care face parte, de asemenea, din Pro România.

Drept urmare, cel care i-a locul locul, oficial, în CJ este tot un social-democrat, Mihai Chirsanov, aflat până zilele trecute pe lista de supleanţi la alegerile locale din 2016. Chirsanov este, în prezent, director al Şcolii Gimnaziale “A.S. Puşkin” din municipiu, dar predă limba rusă atât la “Puşkin”, cât şi la Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci”. Rezultatele muncii sale ca profesor pot fi observate prin prisma premiilor obţinute de către elevii săi la olimpiadele de limbă rusă.
Categorie articol: 

Comentarii