Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conducerea Consiliului Judeţean, luată pe neaşteptate de plecare antrenorului HC Dunărea

«A fost vorba despre o demisie, nu i-am cerut-o noi, şi-a dat-o singur», a explicat, ieri, într-o conferinţă de presă preşedintele CJ, Francisk Chiriac, despre demisia antrenorului HC Dunărea, Aurelian Roşca • acesta a comentat şi zvonurile potrivit cărora plecarea lui Roşca ar fi fost cauzată de relaţia tensionată cu fostul delegat al clubului, Claudiu Pisică • Chiriac a precizat că există mai multe variante luate în calcul pentru poziţia de antrenor

 

După o şedinţă extraordinară a CJ Brăila, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean, Francisk Chiriac, a vorbit despre demisia antrenorului Aurelian Roşca. Şeful CJ a ţinut să puncteze că echipa HC Dunărea este cu drepturile salariale la zi şi că are toate argumentele să facă performanţă. Că nimeni din conducerea clubului nu i-a cerut demisia antrenorului Aurelian Roşca şi că a fost decizia antrenorului.

“Nu am discutat cu preşedintele clubului, o să vedem de ce şi-a dat demisia, dacă a fost din motive personale. Echipa merge înainte, nu cred că stăm într-un antrenor cu mofturi. Eu ştiu că toate lucrurile sunt în ordine acolo, jucătoarele sunt plătite la zi, important pentru noi ca finanţatori, este ca obiectivul - clasarea între primele 5 echipe să se menţină şi, de ce nu, să ne calificăm în cupele europene. O să am o discuţie cu preşedintele clubului şi o să aflu care au fost cauzele”, a ţinut să precizeze Francisk Chiriac.

Pe fondul unor zvonuri legate de anumite intervenţii nu tocmai normale făcute de  fostul delegat al clubului, Claudiu Pisică, şeful CJ a mai spus că nu ştie nimic despre faptul că acesta ar fi ajuns în cantonamentul de la Cheile Grădiştei. Chiriac afirmă că nu a fost informat nici măcar telefonic de către antrenorul Aurelian Roşca despre o astfel de situaţie.

“Domnul Roşca dacă avea o astfel de problemă trebuia să-l sune pe preşedintele clubului sau pe mine şi luam deciziile care se impuneau. Pisică nu este membru al clubului nostru şi nu avea ce să caute acolo. Eu nu am avut nicio discuţie cu domnul Roşca, nici măcar telefonic despre acest subiect, ceea ce mi se pare puţin anormal. În viaţa unei echipe, dacă relaţiile antrenor jucătoare nu mai este bună, unul trebuie să plece, iar noi nu puteam da afară toate handbalistele, aşa că am acceptat decizia antrenorului. Cred că au fost şi alte probleme acolo. O să am o discuţie cu preşedintele clubului. Au avut toate argumentele să facă performanţă. Am înţeles că a fost vorba despre o demisie, deci nu i-am cerut-o noi şi-a dat-o singur”, a continuat preşedintele CJ.

Sursa citată a spus în final că în acest moment sunt mai multe variante pentru postul de antrenor al echipei HC Dunărea.

“Sunt antrenori care doresc să pregătească o echipă aflată în revenire de imagine. Avem două jucătoare convocate la lotul României pentru Campionatul Mondial din Japonia, nu asta este o problemă că a plecat un antrenor”, a încheiat Francisk Chiriac.
Categorie articol: 

Comentarii