Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Condamnata la suferinta

Necazurile Marianei Caradima au inceput anul trecut, cind a fost diagnosticata cu "neoplasm col uterin, stadiul I B - iradiat". La acea vreme, femeia era insarcinata in luna a VII-a. Din cauza cancerului depistat, a fost necesara efectuarea unei "mici cezariene", deoarece sarcina nu era viabila.
Problemele aparute au dus la despartirea Marianei de sot, acesteia raminindu-i in grija trei copii, cu virstele cuprinse intre 3 si 17 ani. Fiica mijlocie, Cristina Maria (6 ani) este cunoscuta cu afectiuni cardiace.
Desi, dupa operatie, i s-a recomandat sa faca radioterapie externa (cobaltoterapie) la Spitalul Judetean Galati, din cauza situatiei financiare deficitare, Mariana nu si-a permis efectuarea acestui tip de terapie. De altfel, de la externarea din spital, in iunie 2005, ea nu a mai continuat tratamentul, tot din cauza lipsei banilor.
"Acum, mi-a venit si somatie pentru plata chiriei restante, de la Directia Serviciilor Publice. Am de platit 4.200.800 lei, la care se adauga si majorarile legale, in valoare de 2.520.400 lei" ne-a relatat femeia, cu lacrimi in ochi. Pe linga datoriile acumulate la chirie, ea mai are restante in valoare de 3.204.400 lei, la RA Apa.
Cum singura sursa de venit a familiei o constituie alocatia copiilor, constienta ca nu are cu ce achita datoriile, femeia se teme ca, nu peste mult timp, va ajunge, impreuna cu cei trei copii, in strada.
"Nu am bani pentru operatia fetitei, nici pentru tratament. Sint intr-o stare disperata, din care nu cred ca mai pot fi salvata! Sint o mama disperata si ma tem ca-mi voi lasa copiii pe strazi si orfani", a adaugat Mariana.
Femeia spera ca, printre cei ce vor citi povestea ei, se vor gasi oameni care inteleg situatia disperata in care se afla si care vor dori sa o ajute.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii