Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs online de fotografie

• imaginile cu florile de toamnă pot fi trimise la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila până pe data de 24 noiembrie, inclusiv

 

Centrul de Creaţie, Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului Brăila organizează Concursul online de fotografie “Flori de toamnă-Crizanteme”.

Imaginile cu florile de toamnă - crizanteme, Callistephus chinensis sau ochiul boului, dalia, brânduşe, gladiole, pot fi trimise pe adresa de email a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila împreună cu fişa de înscriere şi declaraţia privind folosirea datelor cu caracter personal, până pe data de 24 noiembrie 2020, inclusiv.

Câştigătorul concursului va fi desemnat în urma votării fotografiilor, încărcate pe pagina Organizatorului, în intervalul 25-26 noiembrie 2020, ora 10:00, prin acordare de like-uri.

Câştigătorul va primi o invitaţie dublă la următoarea ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară George Grigoriu şi un vas de lut confecţionat manual de artistul plastic Constantin Lucian, în cadrul Atelierului de Ceramică din incinta C.J.C.P.C.T Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii