Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concubina ucigaşă, 30 de zile după gratii

• săptămâna trecută, Viorica Holban şi-a înjunghiat mortal concubinul, după o dispută avută pe raza comunei Suţeşti • magistraţii Tribunalului Brăila au emis mandat de arestare preventivă pe numele femeii care a luat o viaţă, iar aceasta nu a contestat măsura 

 

“Concubina ucigaşă” din Suţeşti îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii, după ce a refuzat să facă uz de dreptul său legal de a formula contestaţie în termenul prevăzut de lege, respectiv 48 de ore, precizează surse judiciare. Viorica Holban şi-a ucis concubinul mai tânăr cu 11 ani decât ea cu o singură lovitură de cuţit, fiind în prezent încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în ziua de miercuri, 10 iulie 2019, în jurul orei 12.00, Viorica Holban, în vârstă de 53 de ani, l-a înjunghiat cu cuţitul pe M.V., în vârstă de 42 de ani - cu care trăia de ceva vreme în concubinaj - aplicându-i o lovitură de cuţit în zona toraco-abdominală. Agresiunea s-a petrecut pe raza localităţii Suţeşti, judeţul Brăila, iar în urma loviturii de cuţit primite de la concubina sa, bărbatul de 42 de ani a decedat.

Femeia a fost reţinută pe bază de ordonanţă, iar a doua zi a fost prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Astfel, în ziua de 11 iulie 2019, ora 14.15, la propunerea procurorilor brăileni, Tribunalul Brăila a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele Vioricăi Holban, pentru săvârşirea infracţiunii de omor în condiţii de violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. art. 188, alin. 1 Cod penal.

Cercetările continuă.     
Categorie articol: 

Comentarii