Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concubin pus pe scandal

Scandal la un bloc din cartierul Obor, potolit de jandarmi. Supărat pe fosta concubină, un brăilean de 51 de ani a mers la locuinţa acesteia, înarmat cu un cuţit. Pentru că nu a fost lăsat să intre în apartament, bărbatul a început să bată cu pumnii şi picioarele în uşă. Jandarmii l-au liniştit însă.
În ziua de 27 august, în jurul orei 18.30, o patrulă de jandarmerie a fost solicitată să aplaneze scandalul produs, la un bloc din cartierul Obor, de către un bărbat turbulent. Cel în cauză, Leonard S., de 51 ani, pe fondul unor neînţelegeri avute cu fosta concubină, a început să facă scandal. Individul a ameninţat-o atât pe femeie, cât şi pe cele trei fiice ale acesteia. "Nervos că nu este lăsat să intre în apartamentul femeii, bărbatul flutura un cuţit şi bătea cu pumnii şi picioarele în uşă, ameninţând totodată cu diferite acte de violenţă.
Jandarmii au reuşit să-l depisteze pe bărbatul turbulent, pe o stradă din apropiere, iar asupra sa au găsit cuţitul în lungime de 32 cm", a precizat plt. maj. Sorin Neftode din cadrul Jandarmeriei Brăila.
Pentru fapta sa, celui în cauză i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, care au fost predate lucrătorilor IPJ Brăila. Luat la întrebări de forţele de ordine, bărbatul care a ţinut să precizeze că a stat ani buni la puşcărie, şi-a recunoscut faptele, spunând că a provocat scandal de supărare că fosta concubină l-a părăsit.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii