Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert special Bucovina în decembrie, la Arenele Romane

• trupa Bucovina va susţine pe 14 decembrie tradiţionalul concert de sărbători, la Arenele Romane din Bucureşti • în acest an, grupul va avea o serie de invitaţi pe scenă • unul dintre cei mai importanţi este Robse Dahn, vocalul trupei Equilibrium din Germania

 

Una dintre cele mai apreciate trupe de metal din România, Bucovina, va susţine tradiţionalul concert de sărbători, luna viitoare, în Bucureşti. Grupul va urca pe scena Arenelor Romane, în data de 14 decembrie, iar anul acesta va avea o serie de invitaţi. Poate cel mai important dintre aceştia este Robse Dahn (Equilibrium), cu care trupa a şi înregistrat single-ul “Stahl Kennt Keinen Rost”, ce va fi lansat alături de un videoclip în această perioadă.

“Robse este excepţionala voce a uneia din cele mai iubite trupe tinere a Germaniei, Equilibrium şi este de asemenea şi vocalistul formaţiei Minas Morgul. În trecut, Bucovina a împărţit scena cu ambele trupe germane, iar prietenia care îi leagă pe Robse şi Crivaţ s-a materializat în prezenţa primului alături de Bucovina, atât pe single, cât şi în show-ul de la Arenele Romane. Pe lângă «Stahl Kennt Keinen Rost», Bucovina şi Robse pregătesc încă o surpriză pentru publicul prezent”, se arată într-un comunicat emis de organizatori.

Alături de invitatul german, Bucovina îi va mai avea ca invitaţi pe Andi Dumitrescu (Bucium) şi Costin Adam (Phoenix).

Cei interesaţi de concertul Bucovina din 14 decembrie, trebuie să ştie că biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară. Biletele au următoarele preţuri: presale până pe 14 decembrie - 70 lei; la intrare - 80 lei.

De asemenea, pentru acest eveniment, a fost pus în vânzare şi “Bucovina Fanpack” la preţul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumpărat, limitat la 200 de bucăţi care include: afiş color (cu autograf), braţară textilă cu logo, acces în locaţie cu 30 de minute înaintea celorlalţi fani.

Un eveniment METALHEAD şi Ţara de Sus.
Categorie articol: 

Comentarii