Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert Feli în Hard Rock Cafe Bucureşti

• evenimentul va avea loc miercuri, 8 mai, de la ora 21:30, în Hard Rock Cafe din capitală • organizatorii anunţă o ofertă tentantă pentru concertul Feli: 4 bilete la preţ de 3

 

Feli, una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului în România, va concerta miercuri, 8 mai, la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Evenimentul este programat să înceapă la ora 21:30. Organizatorii au emis, recent, un comunicat de presă prin care informează fanii artistei că se pot bucura de o ofertă specială: 4 bilete (fără loc) la preţ de 3.

“Te aşteptăm la Hard Rock Cafe la un show de zile mari cu Feli! La 4 bilete fără loc cumpărate, unul este gratuit! Pune 4 bilete în cos şi plăteşti doar 3! Feli spune despre sine că este «un satelit natural al muzicii» şi nu îşi poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică. Artista a cochetat cu toate genurile muzicale, începând cu pop-rock în adolescenţă, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens. A lucrat alături de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a îndreptat către sfera hip-hop, unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya şi Guess Who. Toate aceste experienţe au ajutat-o să-şi definească stilul şi să îşi dorească o carieră solo. Muzica traduce în versuri şi sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reuşeşte prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoţii şi trăiri. O astfel de piesă este şi single-ul - «Timpul», care a atins prima poziţie în topuri, în 2017”, se arată în comunicat.

Precizăm că biletele la concertul Feli din Hard Rock Cafe se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară. Cei interesaţi trebuie să ştie că acestea costă 90 de lei la categoria loc VIP, în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete), respectiv 69 de lei, cu loc la masă, în sală. Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, tot la preţul de 69 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare. Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.
Categorie articol: 

Comentarii