Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert extraordinar si artificii ca la Olimpiada de la Beijing

Celebra trupa germana Nana si trupa de fete Heaven concerteaza, in noaptea de Revelion, in Piata Independentei. Concertele se desfasoara in cadrul proiectului "Revelionul Brailenilor", initiat de Administratia Publica Locala. Programul se deruleaza in intervalul orar 21.00 - 01.30.
Nana Kwame Abrokwa, cunoscut si ca Darkman, este nascut pe 5 octombrie, 1968 in Accra, Ghana. Nana a devenit cunoscut in intreaga lume prin intermediul unor hit-uri precum "Lonely", "I remember the time", "He’s Comin" sau Let It Rain". Darkman a scos cinci albume, in 1997 - "Nana", in 1998 - "Father", in 2002 - "The Best", in 2004 - "All Doors in Flight No. 7" iar in 2008 - "12 Y.O.", ce include o noua versiune a hit-ului "Lonely". In 1997, Nana a primit distinctie pentru cel mai bun debut german, iar in 1998, pentru cel mai reusit debut, pentru cel mai de succes artist german si pentru cele mai bune performante germane.
Trupa "Heaven" a luat fiinta in anul 2005. Adina Postelnicu a participat la concursul "Alege ASIA", la Pro TV, unde a cunoscut-o pe Roxana Spoiala. Cele doua au cooptat-o apoi si pe sora Adinei, tot Roxana, si astfel a luat nastere trupa Heaven. Din repertoriul formatiei "Heaven" amintim "Pentru totdeauna", "Du-ma pe o stea", "O parte din rai".
Oficialitatile brailene isi doresc sa se adune, la kilometrul zero, cit mai multi oameni de toate virstele.
Alaturi de cele doua trupe, atmosfera din Piata Independentei va fi animata de DJ Christian Green, cel care se autodefineste ca fiind "un mixer cu citeva butoane lipsa, care iubeste muzica si pe care il iubesc fetele" si Cristina Isac. Dupa miezul noptii, Carmen Radulescu ii asteapta, pe cei care au ales sa petreaca Revelionul in aer liber, sa asculte muzica de petrecere. Din program nu vor lipsi focurile de artificii. "Am vrut ca anul acesta sa facem ceva deosebit pentru brailenii care petrec Revelionul acasa. Sper ca toata lumea sa se simta bine si sa se distreze. Eu voi acolo, in mijlocul oamenilor", a punctat primarul Brailei, Aurel Simionescu.

Feerie ca la Beijing

Pentru noaptea dintre ani, Primaria promite un joc de artificii nu foarte lung, dar extrem de intens si de viu colorat, asa incit brailenii care se decid sa iasa in oras doar pentru a asista la spectacolul de lumini sa se bucure de priveliste fara fi nevoiti sa suporte prea mult frigul. "Se va trage incepind cu ora 0.00, pina la 0.15. Va fi scurt si intens, fiindca asa s-a primit comanda din partea Primariei", ne-a declarat Ioan Tirdea, administratorul "Granit Artificii", firma care va asigura jocul de artificii de Revelion. Tirdea promite o adevarata feerie de lumina, cu atit mai mult cu cit petardele care se vor folosi au fost achizitionate de la producatorul chinez care a incintat intreg mapamondul cu artificiile de la deschiderea Olimpiadei de la Beijing. "Cu siguranta, va fi mai frumos ca la Zilele Brailei. Se vor vedea pe cer bujori, crizanteme, comete, jerbe si multe alte figurine. In plus, pe linga focurile chinezesti, avem si citeva candele romane, de productie frantuzeasca, si alte citeva surprize", ne-a informat administratorul "Granit Artificii" SRL.
Artificiile vor fi trase de pe sediul Prefecturii, iar specialistii care le vor lansa recomanda publicului sa ocupe pozitii de la jumatatea platoului din fata cladirii si pe Calea Calarasilor, pentru a putea vedea jocul de lumini in toata amploarea lui si pentru a fi evitate accidentele.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii