Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert de zile mari Goran Bregovic în septembrie la Bucureşti

• evenimentul va avea loc pe 29 septembrie la Arenele Romane din capitală şi este un spectacol susţinut de Goran Bregovic şi Wedding And Funeral Orchestra pentru a patra oară consecutiv • binecunoscutul artist se întoarce în România pentru a repune în scenă un show “magic” alături de orchestra sa, la cererea publicului

 

Binecunoscutul artist internaţional Goran Bregovic va concerta pe 29 septembrie în România. Acesta va repune în scenă, la Arenele Romane din Bucureşti, pentru a patra oară consecutiv, show-ul “magic” cu care şi-a obişnuit fanii, alături de Wedding And Funeral Orchestra.

“Goran se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a reedita un show de senzaţie care va purta fanii prin toate albumele şi hiturile care l-au făcut celebru, într-o companie selectă! Cel mai recent album al artistului «Three Letters From Sarajevo» s-a bucurat de un succes enorm! Multe alte nume vor fi anunţate în curând”, susţin organizatorii.

Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni din Balcani, este un chitarist şi compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a născut pe data de 22 martie 1950, într-o familie cu rădăcini mixte: tatăl său croat şi mama de origine sârbă. După ce părinţii săi au divorţat, viitorul artist a rămas cu mama în Sarajevo. Cea mai mare parte din copilărie şi-a petrecut-o la Şcoala de Muzică, studiind vioara. Paradoxal, instituţia de învăţământ a decis să îl exmatriculeze, pentru “lipsă de talent”, se arată în comunicatul emis de organizatori. La scurt timp după excluderea lui din şcoală, mama sa i-a cumpărat o chitară. La vârsta de şaisprezece ani a fost părăsit de cea care i-a dat viaţa, fiind îngrijit de câteva rude dornice să-l sprijine. Goran a fost nevoit să-şi poarte singur de grijă încă din adolescenţă, când a început să cânte muzică populară într-un bar din oraşul Konjic. În 1971, Goran şi un alt artist aspirant, Zoran Redzia, au început să cânte într-o trupă numită “Jutro” (“Bună dimineaţa”). În această formulă, muzicianul a avut o mulţime de spectacole şi a început să guste succesul din plin. La 1 ianuarie 1974, trupa şi-a schimbat numele în “Bijelo Dugme” (“Butonul Alb”). În 1975, când se pregătea de cariera de profesor al ideologiei oficiale la aceea vreme, marxism-leninism, formaţia Bielo Dugme a câştigat popularitate în Iugoslavia. A renunţat la vocaţia de dascăl şi a devenit idolul tinerilor şi cel mai important star rock al ţării sale. S-a retras din Bielo Dugme în anii '90, având la activ 13 albume vândute în şase milioane de exemplare. După zece ani de muzică rock, Bregovic a renunţat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a făcut cunoscut în întreaga lume: o combinaţie de ritmuri tradiţionale balcanice, cu sonorităţi rock.

 

Biletele se găsesc şi în format electronic pe www.iabilet.ro

Biletele la concertul Goran Bregovic din 29 septembrie sun de mai multe categorii şi se pot găsi la următoarele preţuri: presale - 229 lei (categoria A), 129 lei (categoria B), 79 lei (categoria C); de asemenea, în ziua concertului: 239 lei (categoria A), 149 lei (categoria B), 100 lei (categoria C). Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cărţii (Pasajul Latin), Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi în Staţiile de Plata SelfPay din toată ţara. Online pe www.iabilet.ro, se poate plăţi cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară.

Categoria A înseamnă loc în tribună, sectoarele K şi E, categoria B - fără loc în faţa scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena.

Atenţie! Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit, dar trebuie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Organizatorii îi sfătuiesc pe cei interesaţi să îşi cumpere bilete din timp, deoarece anul trecut show-ul a fost sold out.

Trebuie reţinut şi că locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii, acestea neavând numere alocate. O serie de artişti invitaţi vor fi anuntaţi în curând. Concertul are loc în aer liber!

Organizatorii îi mai roagă pe participanţi să consulte programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert. Pentru acest eveniment vor fi puse în vânzare doar 4.000 de bilete pentru ca spaţiul de dans să fie încăpător. Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoţite de un adult.

Arenele Romane se află la adresa Parcul Carol, strada Cuţitul de Argint nr. 3, Bucureşti. Cei interesaţi de harta locaţiei o pot consulta accesând următorul link: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Un eveniment BestMusic Live Concerts.
Categorie articol: 

Comentarii