Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comedy.Show - Teatru de improvizaţie ca la carte, la Brăila

Amatorii de spectacole de comedie neconvenţională din Brăila vor avea parte de un show special, joi seară, pe scena The Music Pub. Începând cu ora 20:00, trupa de actori Comedy.Show va susţine un spectacol de improvizaţie, spre deliciul publicului. Grupul, format din profesionişti, îşi desfăşoară activitatea atât pe plan naţional, cât şi internaţional şi a devenit cunoscut pentru că începând cu anul 2007 a susţinut show-uri în fiecare duminică, în Teatrul Arca din La Scena. Bogdan Dumitrescu a făcut parte din primul spectacol de improvizaţie din România (Bucureşti, «Teatru Sport», 2003). Este scenarist pentru mai multe emisiuni tv, dintre care amintim emisiunea «Mondenii», difuzată de Prima TV. Ioana Dominique de Hillerin este actriţă şi realizator radio. Are o emisiune săptămânală pe Magic Fm, de 7 ani. Doru Cătănescu - actor de film, teatru şi televiziune, este cunoscut spectatorilor din emisiunea tv "Mondenii" şi din lungmetraje ca "Restul e tăcere" sau "Cea mai fericită fată din lume". Cosmin Bighei este actor şi comediant. Are la activ peste 200 de show-uri de stand-up în Bucureşti şi în ţară. Iar Marian Hâncu este pianist şi compozitor. "Se zice că a improviza înseamnă a compune, a alcătui repede, pe nepregătite (ocazional) o poezie, un discurs, o compoziţie muzicală etc.; a face, a confecţiona, a construi ceva la repezeală (provizoriu / spontan / creativ).
Improvizaţia NU e stand-up comedy! Într-un spectacol de teatru de improvizaţie, actorii NU îşi pregătesc dinainte scenariul ori regia ori... «vorbele». Toate acestea sunt create de către actorii improvizatori pe loc, în faţa ta, în funcţie de ideile venite de la public. DA! Publicul poate fi regizorul în timpul spectacolului. E adevărat, pare mai greu decât este de fapt. Tu şi ceilalţi spectatori veniţi cu idei de titluri de poveşti, de filme, de piese originale, nemaiîntâlnite, nemaiauzite, pe care aţi vrea să le vedeţi puse în scenă, în premieră, pe loc. Actorii vor avea nevoie din partea ta, de asemenea, de sugestii de limbi străine, meserii, genuri de filme, locuri în care să se desfăşoare acţiunea, versuri, nume de personaje. Staaaai! Stai uşor! Nu trebuie să le spui pe toate astea odată, căci ar însemna să munceşti mai mult decât actorii improvizatori. Ei de-asta sunt super-eroi; ca să trăiască pe scenă povestea pe care tu ai vrut să o vezi", afirmă muzicutistul Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.
Preţul unui bilet la spectacolul Comedy.Show din 24 septembrie, de la The Music Pub este de 20 de lei. Cei interesaţi pot face rezervări la numărul de telefon 0746/479.279.

 
Categorie articol: 

Comentarii