Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

#coloramimpreuna. Balul Primăverii la Poarta Cetăţii

• evenimentul va cuprinde o prezentare de modă, o licitaţie de articole vestimentare, creaţii ale Liviei Bălan, şi o tombolă • totul cu scopul de a strânge fonduri cu ajutorul cărora să colorăm sărbătorile copiilor din centrele de plasament

 

De Paşte colorăm împreună! Şi nu doar Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean, ci şi sărbătorile copiilor din centrele de plasament.

La iniţiativa creatoarei de modă Livia Bălan şi a voluntarei Romina Sgîrcitu, cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei”, Asociaţia “Pentru Adevăr” şi Atelierul de Creaţie Vestimentară - Livia Bălan, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila, Primăriei Municipiului Brăila şi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Brăila organizează, în data de 18 aprilie, la Centrul Multicultural din str. Ana Aslan, evenimentul caritabil “BALUL PRIMĂVERII LA POARTA CETĂŢII”. Evenimentul va cuprinde o prezentare de modă, o licitaţie de articole vestimentare, creaţii ale Liviei Bălan, şi o tombolă. Totul cu scopul de a strânge fonduri cu ajutorul cărora să colorăm sărbătorile copiilor din centrele de plasament. Mai mult, creatoarea Livia Bălan va crea pentru fetiţele şi adolescentele din sistemul de protecţie a copilului, care vara aceasta vor finaliza diverse cicluri de învăţământ - primar, gimnazial sau liceal, vestimentaţia pentru banchet. Vorbim de trei fete viitoare absolvente de clasa a XII-a şi una de clasa a VIII-a, dar şi de trei micuţe absolvente de clasa a IV-a. Ele vor fi şi manechinele care vor defila pe podium în cadrul prezentării de modă. Apoi, rochiţele, deşi vor rămâne ale lor, vor face obiectul unor licitaţii cu strigare, din sumele astfel obţinute urmând să oferim cadouri de Paşte copiilor din centrele de plasament, numărul final de beneficiari fiind în funcţie de generozitatea donatorilor.

Accesul la eveniment se va face numai pe bază de invitaţie.

#coloramimpreuna sărbătorile copiilor din centrele de plasament !
Categorie articol: 

Comentarii