Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coalitia portocalie din Ucraina, divizata

Coalitia prooccidentala de la Kiev trebuie sa depaseasca divergentele privind profesionalizarea armatei ucrainene incepind cu anul 2008 si achitarea economiilor pierdute de populatie, in termen de doi ani, potrivit unor angajamente asumate de Iulia Timosenko, relateaza Kommersant in editia online.
O parte din membrii formatiunii Ucraina Noastra-Autoapararea Populara s-a disociat de coalitie, refuzind sa isi asume responsabilitatea implementarii acestor angajamente asumate de Iulia Timosenko.
Blocul Iulia Timosenko si Ucraina Noastra-Autoapararea Populara s-au acuzat reciproc imediat dupa incheierea acordului de infiintare a coalitiei din cauza retoricii populiste a fostului premier ucrainean, care a promis adoptarea de schimbari radicale, in primul rind la nivelul armatei.
Timosenko a dat insa asigurari ca toate aceste propuneri vor fi abordate in mod profesional, asigurind ca serviciul militar obligatoriu va fi suspendat incepind cu data de 1 ianuarie 2008. Pentru a-si atrage si electoratul in virsta, Timosenko si-a asumat angajamentul de a rambursa acestora banii depusi la casele de economii in timpul regimului sovietic, intr-o perioada record de doi ani de zile, promisiune care a alarmat formatiunea Ucraina Noastra-Autoapararea Populara.
Categorie articol: 

Comentarii