Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CJ Braila prefera sa sustina financiar echipa de handbal decit cea de fotbal

Consiliul Judetean doreste sa investeasca anul viitor in handbal 4 miliarde de lei vechi. Conducerea judetului a luat aceasta decizie in urma rezultatelor bune obtinute anul acesta de echipa de handbal feminin in care, alaturi de Primarie si citiva oameni de afaceri, a investit. Presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, s-a aratat de parere ca institutia pe care o conduce ar gasi resursele necesare sa investeasca si in fotbal, daca, avind in vedere modul destul de neortodox in care se "invirt" treburile prin acest sport, acest lucru nu ar dauna imaginii si integritatii CJ.
De aceeasi parere s-a aratat si vicepresedintele CJ, Gheoghe Chiru, care a atras atentia consilierilor asupra pericolelor ce ar putea plana asupra CJ, in cazul unei implicari financiare in fotbalul brailean: "Eu zic sa o lasam mai moale cu fotbalul, ca stim cu totii ce se intimpla in domeniul asta. Mentalitatile sint care sint, oamenii la fel, si nu merita sa implicam numele CJ in asa ceva. Nu pina nu se schimba ceva. Pina atunci, mai bine sustinem handbalul, care chiar merita".
Cu toate acestea, presedintele CJ a tinut sa precizeze ca, din punctul sau de vedere, problema o prezinta faptul ca nu sint promovate talentele locale in acest sport si sint preferati "mercenarii " care, daca nu primesc prime, fac tot posibilul sa piarda meciurile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii