Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Citesc, deci exist!"

Ziua Mondiala a Cartii a fost sarbatorita, ieri, la Colegiul Economic "Ion Ghica" printr-o actiune sub deviza "Citesc, deci exist!". Au fost organizate, in luna februarie, concursuri de creatie literara cu tema "Cum aleg o carte buna" si de file de calendar, premierea fiind planificata pentru Ziua Mondiala a Cartii.
La sectiunea de creatie literara pe primul loc s-au situat: Jenica Leu, de la Grupul Scolar "Moisil", pe locul doi a fost Diana Adetu, de la Liceul de Arta, iar pe locul III Alexandru Rosu de la Liceul Teoretic "Angelescu" Ianca. Cu mentiuni au fost rasplatiti: Maria Mercan si Roxana Buzoianu de la Colegiul Economic "Ion Ghica". La concursul de calendare pe primul loc a fost Viorica Vieru-Ionescu de la Liceul de Arta, pe locul II a fost Dorin Dediu, iar pe III Steluta Tudor, ambii de la "Ion Ghica". Mentiuni au primit: Cristina Strimbeanu, Alexandra Dobrila si Florentina Robitu, toate de la "Ion Ghica".
Oferirea premiilor s-a realizat in cadrul unei actiuni educative coordonate de prof. Ioan Munteanu, in care s-a discutat despre cum influenteaza scriitorii cititi stilul unui tinar. Ca premii, elevii au primit cartile scrise de profesorul Ioan Munteanu.
Categorie articol: 

Comentarii