Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Trei pompieri, printre victime. Circulație oprită pe DN 2B din cauza unui accident produs între Urleasca și Traian

* accidetul s-ar fi produs pe fondul unei depășiri riscante, în condiții de ceață densă

 

UPDATE Numărul victimelor a ajuns la șase, fiind transportat la spital și șoferul camionului. Din primele cercetări reiese că în mașina care a intrat în depășirea riscantă se aflau trei pompieri care activează în Garda de Intervenție Ianca. Aceșia se deplasau dinspre Brăila spre Ianca, pentru a intra în tură.

 

UPDATE: Numărul victimelor a ajuns la cinci, toate fiind transportate la spital. Trei dintre acestea se aflau în primul autoturism, marca Ford Kuga, fiind vorba despre șofer și doi pasageri. Celelalte două victime sunt șoferul și pasagerul din platformă. Potrivit unor surse, se pare că printre răniți se află și 3 pompieri.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident produs în această dimineață, pe Drumul Național 2B, între localitățile Urleasca și Traian, pe fondul unei depășiri riscante, în condiții de vizibilitate redusă din cauza ceții. Potrivit primelor informații ce au reieșit din cercetarea polițiștilor, un autoturism ar fi intrat în depășirea unui autocamion, însă nu a mai reușit să revină pe banda sa de mers, moment în care s-a ciocnit de o platformă care circula din sens opus. În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-o altă mașină care circula în spatele platformei.

Circulația în zonă este oprită, anunță Centrul Infotrafic.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, însă niciunul nu consumase alcool. Polițiștii au mai stabilit că eveniment rutier s-a produs pe fondul ceții dense.
Categorie articol: 

Comentarii