Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cioabă dezmembrează, Cloşcă salivează

Nu vă ascund faptul că m-am bucurat niţel când am aflat că vărul nepotului cumnatului regelui Cioabă, un Gogu Cioabă, a câştigat licitaţia pentru valorificarea fierului vechi din conductele defunctei CET, în dauna clanului Cloşcă. Adică, vorba aia, să se mai întoarcă roata, bre, să o mai ia în freză şi cei obişnuiţi doar să câştige prin metoda şmen.
Îmi şi imaginez ce o fi în sufletul lui Cloşcă. Cum, să piardă el caşcavalul taman acasă la el, pe teren propriu? Da, uite că se poate şi îmi place să cred că ăsta e doar începutul, că personaje nocive ca alde Cloşcă o vor lua deasupra de barbă şi cu alte ocazii.
Revenind la conductele CET, vreau să vă spun că preţul unui kilogram de fier vechi la centrele de colectare este, în medie, de 0,8 lei. Ţiganii lui Cioabă de la Sibiu, care au câştigat licitaţia la Brăila, vor oferi municipalităţii doar 0,4 lei/ kg. de fier vechi. Aşadar, preţul este la jumătate. Îmi imaginez, însă, că clanul Cloşcă a oferit un preţ mai mic de 0,4 lei per kilogram de material reciclabil, din moment ce a pierdut licitaţia în favoarea lui Cioabă de la Sibiu. Eu cred că alde Cloşcă ar fi vrut să ia de-a moaca kilometrii de conducte, să facă ei pulpa mare pe spinarea fraierilor, căci aşa s-au obişnuit, să tragă totul pe spuza lor. Iată că, îmi face o deosebită plăcere să vă reamintesc, La Famiglia Cloşcă a rămas cu ciocul umflat, orice contestaţie cu privire la modul în care a fost adjudecată licitaţia nefiind altceva decât o cotcodăceală jenantă, fără niciun fel de finalitate.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii