Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci sportivi ai CSM-ului au intrat in vizorul loturilor nationale de kaiac-canoe

Cele doua competitii de kaiac-canoe rezervate juniorilor, Cupa Romaniei si Campionatele Nationale au fost urmate de un concurs de selectie pentru completarea loturilor nationale in vederea competitiilor internationale din 2008.
Si la acest ultim test reprezentantii sectiei de kaiac canoe ai Clubului Sportiv Municipal din Braila au fost pe "val", cinci dintre ei avind sanse reale de a reprezenta Romania in viitorul sezon competitional.
Doi kaiacisti, Mihaela Sterpu, Romeo Panait, precum si un canoist, Antonel Vasii, vor face parte din lotul de juniori I, unde printre tehnicienii care se ocupa de pregatirea sportivilor se numara si antrenorul emerit brailean, Ionel Baciu, in timp ce Eduard Toader, sportiv pregatit de antrenoarea Florentina Ion si Andrei Hortolomei de antrenamentele caruia se ocupa antrenorul emerit Marin Blindu vor fi cooptati in lotul national de juniori II.
"Cei cinci sportivi au sanse reale de a prinde loturile, insa nu este exclus ca si alti reprezentanti ai CSM-ului sa intre in vederile selectionerilor. Deciziile finale se vor lua insa in luna noiembrie", a declarat antrenoarea Florentina Ion.
In alta ordine de idei, doi dintre cei mai valorosi sportivi ai sectiei brailene, Alin Rusen si Rodica Sterpu, se pregatesc in aceasta perioada pentru a participa la Campionatele Europene de kaiac-canoe rezervate juniorilor.
Categorie articol: 

Comentarii