Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci medalii la nationalele de atletism pentru seniori

Cu toate ca la Campionatele Nationale de atletism pentru seniori, care s-au derulat in wek-end-ul trecut in complexul Dinamo, Braila a fost reprezentata doar de un sportiv senior, ceilalti sapte fiind cu virste mult mai mici, rezultatele au fost foarte bune.
Atletii CSM-ului Anamaria Caragata si Aurel Baciu, ambii aflati la categoria de virsta tineret, au devenit vicecampioni nationali in probele de 100 si 110 m garduri, iar alti trei colegi ai lor, Leonard Gherghiceanu (CSM), la 100m plat, Ionut Vlaicu, in proba de 110 m garduri si Ramona Anghelas, la aruncarea sulitei, ultimii doi cu dubla legitimare, CSM-LPS au cucerit medaliile de bronz.
Cel mai tinar reprezentant al delegatiei brailene, Paraschiv Eftimie a ocupat locul al cincilea la 110 m garduri in timp ce Anamaria Ionita a realizat acelasi rezultat in proba de 400 m garduri.
Tinind cont de conditiile in care se antreneaza sportivii nostri in sezonul de vara, rezultatele sint foarte bune. Cinci medalii la seniori reprezinta o performanta deosebita pentru niste atleti care se pregatesc pe aleile parcului Monument sau pe pista stadionului Municipal", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Comentarii