Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci jucatori de la Atari participa la europenele de Go

A mai ramas o saptamina pina la startul editiei 2008 a Campionatului European de Go pentru seniori, competitie care anul acesta este gazduita de localitatea suedeza Leksand.
Tot in perioada 26 iulie - 10 august va avea loc si Congresul European de GO, la care, Romania va fi reprezentata de Iulian Toma, presedintele clubului brailean Atari.
La lucrarile Congresului, dar si la competitia continentala si-au anuntat participarea 723 de jucatori din Europa, Asia, SUA, Canada, Brazilia si Australia.
Clubul Atari va fi reprezentat de Alexandru Caraivan, Lucian Nicolaie, Iulian Toma, Theodor Toma si Ruxandra Toma.
"Va fi o competitie foarte grea, insa noi speram sa ne numaram printre protagonisti", a declarat Iulian Toma.
In urma cu 10 ani, europenele de seniori s-au desfasurat la Mamaia si cistigatorul titlului european a fost Robert Mateescu.

Echipa Atari este vicecampioana nationala la Go rapid

In urma cu putin timp s-au desfasurat Campionatele Nationale de Go rapid, concurs la care clubul brailean a repurtat doua succese.
In concursul pe echipe Atari, in formula Lucian Deaconu, George Ghetu, Iulian Toma, Alexandru Caraivan, a devenit vicecampioana nationala, titlul pe 2008 a fost adjudecat de C.S. Sanatatea Bucuresti, in timp ce pe locul al treilea s-a clasat Palatul Copiilor Bistrita.
La individual, Alexandru Caraivan a obtinut medalia de bronz. Competitia a fost cistigata de Daniel Cioata din Pitesti, iar pozitia secunda i-a revenit lui Mihai Serban din Bistrita.
Ceilalti braileni prezenti in concursul individual au ocupat urmatoarele locuri: 5 Lucian Deaconu, 7 Marius Danila, 8 George Ghetu, 9 Iulian Toma.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii