Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu se cearta cu toata lumea, inclusiv cu el

Se intimpla ceva ciudat in ultima vreme cu fostul primar Constantin Cibu. Este artagos, irascibil, pus pe scandal. Ma gindesc ca o posibila explicatie pentru comportamentul sau ar putea fi faptul ca a aflat ca nu mai este primar. Da, ma, nu rideti. E posibil ca, in 15 iunie, atunci cind s-au anuntat rezultatele turului doi, Cibu sa fi suferit un soc si sa fi uitat subit cine este el, cu ce se ocupa etc. Incet -incet, medicamentele pe care le-a luat si-au facut efectul, iar Cibu si-a revenit aproape complet. Stia cum il cheama, cum ii cheama pe altii, ba chiar era la curent cu faptul ca orasul in care locuieste se numeste Braila. E, si in acest context, cred ca s-a gasit cineva sa-i spuna ca Simi i-a luat locul de vreo doua luni la primarie, fapt care l-a facut pe Cibu sa explodeze.
Nu mai departe de joi, fostul primar a sarit cu gura pe colegul sau liberal, Vasile Datcu. Nu il cunosc pe Datcu, i-am vazut doar poza prin ziare, dar am inteles ca e baiat bun si un consilier judetean activ, care se implica. Datcu l-a suparat rau de tot pe Cibu atunci cind a afirmat ca singurul lucru care s-a facut in Braila in ultimii 25 de ani a fost "revolutia". Altfel spus, Datcu a batut un apropo destul de vizibil la mandatul de patru ani ca primar al lui Cibu, in care chiar ca nu s-a intimplat nimic deosebit. Ma, si-odata s-a inhamat fostul primar de colegul Datcu, ajungind pina intr-acolo incit sa-i spuna "Taci, ma, ca te string de git!", pentru ca l-a contrazis ca apele Brailei ar mai avea peste.
Inteleg ca domnu' Cibu vrea sa devina parlamentar. Bravo lui, sa fie sanatos. Dar astfel de atitudini, de baietas de cartier, nu sint tocmai potrivite pentru functia in care spera sa-l trimita electoratul brailean. Nenea Cibu, revino-ti, bre, altfel electoratul o sa te trimita, dar nu in Parlament, ci in alta parte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii