Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chivu: Am obosit sa tot repet ca vreau sa ramin la Roma

Fundasul Cristian Chivu a declarat, joi, ca a obosit sa tot repete ca vrea sa ramina la AS Roma, desi de serviciile sale s-au aratat interesate mai multe grupari, printre care FC Barcelona si, cel mai recent, Real Madrid, informeaza agentia Datasport.
"Ma onoreaza interesul celor de la Real Madrid, pentru ca mi se recunoaste munca. Dar imi face si mai mare placere ca sint inclus in planurile Romei pentru acest an. Imi face placere sa ramin in Capitala, ajunge cu polemicile. De trei ani spun aceleasi lucruri si am obosit sa le tot repet", a spus Chivu.
Referitor la obiectivele echipei AS Roma in sezonul 2006/2007, Cristian Chivu a spus: "Trebuie sa dam totul in fiecare zi, pentru ca este important sa continuam ce am inceput anul trecut. In sezonul trecut am fost foarte motivati, acum trebuie sa fim si mai mult".
Internationalul roman a comentat si posibilitatea ca Marco Materazzi sa fie transferat la AS Roma. "Nu trebuie sa-mi placa mie, dar a facut un mondial mare si oricarui antrenor i-ar placea sa-l aiba in echipa", a punctat Chivu.
AS Roma va disputa, vineri, primul amical din cadrul stagiului de pregatire de la Castelrotto, in compania unei echipe locale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii