Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila - Viitorul Insuratei, un derby judetean care se poate incheia cu orice scor

Astazi, in etapa a 12-a, prima runda intermediara a turului, se deruleaza derby-ul judetean, CF Braila - Viitorul Insuratei.

Pina in acest moment, nici una dintre cele doua formatii brailene nu se poate mindri cu rezultatele obtinute. Brailenii au pierdut deja contactul cu plutonul fruntas, in timp ce Viitorul este foarte aproape de zona retrogradarii si numai jocul rezultatelor de pina acum a facut ca formatia din Insuratei sa nu detina "lanterna" seriei a doua.

Lasind la o parte locurile pe care cele doua formatii le detin in clasament inaintea confruntarii directe, se anticipeaza un joc foarte animat si cu o replica destul de consistenta a oaspetilor, printre care se numara multi jucatori la care echipa fanion a orasului a renuntat destul de usor.

Cu toate ca nu poate miza pe doi titulari pentru acest meci, Iulian Bogos si Costel Rosu, antrenorul principal al gazdelor de astazi, Mihai Ciobanu, considera ca formatia sa nu poate scapa victoria in partida cu Viitorul Insuratei.

"Pentru noi, faptul ca jucam pe teren propriu ne obliga sa ne respectam blazonul, chiar daca el nu mai este asa de stralucitor pe cum ne-am fi dorit. Acum vrem sa-l recladim. Avem un joc cu o echipa care va lupta cu o mare determinare si ambitie, insa eu consider ca la meciul anterior de pe teren propriu am avut ghinion si acum trebuie sa ne revansam in fata propriilor suporteri", a declarat Mihai Ciobanu.

Partida de pe stadionul Municipal va fi condusa de o brigada de arbitri din Galati formata din Ionut Anghelinei - Florin Visan si Nicoleta Chirila.

Etapa a 12-a programeaza meciurile:

Sageata Stejaru - Dunarea Calarasi

Inter-Gaz Bucuresti - CS Eforie

Rapid II Bucuresti - CS Ovidiu

CSM Medgidia - Farul II Constanta

CF Braila - Viitorul Insuratei

Steaua II Bucuresti - Rocar ANEFS Bucuresti

Portul Constanta - Politehnica Galati

Callatis Mangalia si Unirea 2004 Slobozia stau.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii