Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila a pierdut la scor de neprezentare, 0-3, la SC Bacău

CF Brăila a fost învinsă cu 3-0 în amicalul de la Bacău, însă diferenţa s-a făcut abia în repriza a doua, una în care, Alin Pânzaru a dat credit fotbaliştilor tineri, fără experienţă. Prima parte a amicalului a fost controlată de formaţia de la Dunăre, însă brăilenii nu au fost inspiraţi atunci când au încercat să dea pasa decisivă astfel că ocaziile clare de gol au lipsit cu desăvârşire în prima jumătate de oră. A fost doar o dominare sterilă. Contrar cursului jocului, la o fază care nu anunţa nimic deosebit, Căinari a centrat de pe stânga, Strungariu a recentrat cu capul, din careul mic, mingea l-a lovit pe Ivan şi a deviat în plasa porţii apărate de Mitrea.
Până la pauză CF Brăila a trecut în două rânduri pe lângă egalare, dar în minutul 34 mingea şutată de Spătaru a lovit transversala porţii gazdelor, iar la faza imediat următoare Onofraş a fost blocat în careul mic de Lozneanu. Astfel că, fără să şuteze măcar o dată pe spaţiul porţii gazdele conduceau cu 1-0 la pauză.
Fără jucătorii cu experienţă, în repriza a doua CF Brăila a fost o pradă uşoară pentru SC Bacău. În minutul 51 portarul Petrariu a degajat mingea până la Bogdan Rusu, iar fostul atacant al CF-ului, a intrat în careu şi a şutat fără speranţe pentru Comănescu. Scorul final al amicalului, 3-0 pentru SC Bacău, a fost stabilit cu şase minute înainte de finalul partidei de Ungureanu care, înainte de a trimite mingea în plasă, l-a driblat şi pe portarul Leu.
În prelungirile reprizei secunde brăilenii au avut şansa de a înscrie golul de onoare din penalty, însă Olenic a trimis mingea în bara transversală.
"Am dominat în prima repriză, ne-am creat câteva ocazii clare, am avut şi o bară dar am reuşit contraperformanţa, de a ne da gol singuri. Am dus repede mingea în jumătatea adversă dar nu am găsit soluţiile cele mai bune pentru a marca, iar defensiva a fost din nou punctul nevralgic. Luăm goluri foarte uşor, trebuie să rezolvăm rapid această problemă. Şi ne vom concentra atenţia la antrenamente pe pregătirea fazei defensive, iar dacă va fi nevoie vom mai aduce jucători. Sper ca la următorul amical, cel cu Oţelul II, să putem beneficia şi de serviciile celor trei jucători care au avut probleme medicale, Necoară, Agbleta şi Spiridon", a declarat la finalul partidei Alin Pânzaru.

CF Brăila: Mitrea (46 Comănescu; 62 Leu) - Dima (min. 75: Niţă), Ivan (min. 75: Zaharia), Olenic, Ghiocel (min. 46: Stănciulescu) - Spătaru (min. 66: G. Gheorghe), Ndigwe (min. 63: Radu), Frunză (min. 46: Petean), Iordache (min. 63: M. Gheorghe) - Onofraş (min. 46: Muscă), S. Nicoliţă (75: Mucuţă).
SC Bacău: Oltean (min. 46: Petrariu) - Mihălăchioae (min. 46: Luncanu), Lozneanu (min. 59: Adăscăliţei), Burcă (min. 75: Beliciu), Sascău (min. 59: Miron) - Taban (min. 59: Ţuţu) - Strugariu (min. 46: Dumitriu), Cl. Tudor (min. 46: Ungureanu), Hurdubei, Căinari (min. 75: A. Popa) - Rusu (min. 66: Predoiu).

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii