Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel mai prost terorist din Europa este brăilean!

Personal, dacă ar fi să solicit închisoare pe viaţă pentru tânărul Parfenie (20 de ani), care a semănat teroare la mall-ul din Brăila, aş face-o pentru că a făcut de râs Brăila peste mări şi ţări prin modul rudimentar în care şi-a dus atacul la bun sfârşit.

O lume întreagă a aflat cu această ocazie că Brăila este oraşul ăla în care un tip cu 6 clase (cică s-a lăsat de şcoală la 13 ani) s-a îmbătat şi a vrut să omoare un oraş întreg. Mă rog, nu chiar tot oraşul, ci “cât mai mulţi oameni”, după cum au precizat procurorii care anchetează cazul.

Acest Parfenie ar trebui să stea vreo trei secole în puşcărie pentru că nu a realizat că atunci când eşti beat, trebuie să te duci acasă să te culci, nu să începi să furi maşinile oamenilor, să îi înjunghii, după care să te apuci să vânezi oameni nevinovaţi pe stradă.

Probabil că Parfenie s-a uitat cam mult la televizor în Suedia, Anglia sau pe unde naiba a fost plecat în ultimii ani. Şi ce şi-a zis, că dacă ăia fac atentate teroriste pe-acolo, intrând ca demenţii cu maşina în oameni nevinovaţi, poate face şi el treaba asta acasă, în Brăila lui natală.

În realitate, Parfenie nu a reuşit decât să acţioneze ca un dement căruia i s-a urât cu binele. Păi, ce terorist e ăla care stă toată noaptea în club, se trotilează, doarme vreo 3-4 ore după care pleacă să pună de un atentat? Concret, care a fost planul ăla “bine stabilit” după care a acţionat Parfenie? Căci maşină nu avea, iar dacă proprietarul, să zicem, era vreun fost practicant de arte marţiale şi îi sucea mâna la spate cu tot cu cuţit, în maşină, bietul Parfenie rămânea fără obiectul atentatului.

Din păcate, din cauza acţiunilor demente ale lui Parfenie, 10 brăileni au acum de suferit. Se chinuie prin spitale şi se gândesc că s-ar putea să nu mai fie niciodată ca înainte de atacul de la mall.

Cu siguranţă, Parfenie va rămâne în memoria colectivă drept cel mai prost terorist din istoria Brăilei. Un terorist care nu şi-a dat seama la băutură, care a fost atât de pămpălău încât a încercat să pătrundă cu maşina în mall deşi intrarea era protejată cu stâlpi din beton. E ca şi cum el ar fi dat cu fruntea într-un perete sperând că până la urmă zidul va ceda.

Să sperăm că cei 10 brăileni răniţi se vor face bine şi că îşi vor putea vedea de vieţile lor. De asemenea, să sperăm că teroristul Parfenie va sta mult şi bine la puşcărie şi că nu va ieşi până când nu va reuşi să plătească spitalizarea victimelor, daunele morale, maşina furată de la acel samsar şi stricăciunile de la mall. Ehei, va trebui să adune multe zile de muncă la puşcărie pentru a reuşi să achite toate astea. (Terorică VENTURIANO)
Categorie articol: 

Comentarii